ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРАВОПОРУШЕНЬ

Дата: 09.12.2020 11:58
Кількість переглядів: 265

НЕ ДОПУСТИТИ ПРАВОПОРУШЕННЯ ВАЖЛИВІШЕ, НІЖ ПОКАРАТИ

Більше року тому депутати Студениківської сільської ради підтримали програму сприяння діяльності Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області на 2019 – 2020 роки. ЇЇ мета – спільні дії задля безпеки жителів, через нагляд та виправлення тих жителів громади, які були засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, здійснення заходів з профілактики вчинення ними повторних кримінальних правопорушень. У рамках виконання програми співробітниками Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу, під керівництвом підполковника внутрішньої служби Василя Паламарчука уже проведено комплекс заходів спільно із закладами освіти задля недопущення вчинення кримінальних правопорушень молодими людьми, які проживають на території сільської ради, зокрема і неповнолітніми.

Наразі дія Програми завершується, окрім того з’явилися нові важелі для цієї роботи, у зв’язку із призначенням поліцейського офіцера громади та розширенням її меж. Саме тому проведено робочу зустріч голови громади Марією Лях з керівником територіального органу з питань пробації Василем Паламарчуком та новопризначеним поліцейським офіцером громади Русланом Хоменком та підписано Меморандум про співпрацю.

«Поза сумнівами, що упередити вчинення правопорушення значно важливіше, аніж потім шукати винних, тому Студениківська громада зацікавлена у співпраці із органами пробації. Ми відчуваємо реальну користь від нашої спільної роботи, тому готові не тільки продовжувати її, але і піднести на новий рівень, залучивши до цього і поліцейського офіцера. Особливо це потрібно молодим людям, які вже оступилися, перебувають у конфлікті із законом і мають проблеми із соціалізацією. Водночас ми відчуваємо потребу у покращенні правової обізнаності молоді, підлітків за скоєння протиправних вчинків в суспільстві. Громада, керівництво освітніх закладів, створить усі можливості, щоб допомогти молоді знайти свій шлях у житті і не оступитися. Тому ми готові цю роботу продовжувати спільно. Переконана, що депутатський корпус громади, члени виконкому це також підтримають»,- зазначила на зустрічі Марія Олександрівна.

Учасники заходу домовились про узгодження плану дій із проведення в навчальних закладах сіл просвітницьких заходів за участі представників органу пробації та полісмена, направлених на покращення правової свідомості підлітків та молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь