СЕСІЯ

Дата: 10.12.2020 10:56
Кількість переглядів: 287

ЛЕВОВА ЧАСТКА БЮДЖЕТУ – НА ОСВІТУ

Зображення може містити: 1 особа

Перше засідання виконкому Студениківської сільської ради не було велелюдним, але кворум зібрався. Питання для розгляду надзвичайно важливі – програмні документи органу та проект Програми соціально-економічного розвитку.

Більшістю голосів попередньо схвалили Положення про виконавчий комітет Студениківської сільської ради.

Проект Програми соціально-економічного розвитку Студениківської сільської ради на 2021 рік представила Віта Петрівна Козелецька- головний спеціаліст з регіонального розвитку. Базується Програма на цілях Стратегії сталого розвитку Студениківської ОТГ із додаванням проектів сіл, що приєдналися. Зокрема, передбачено капітальний ремонт будівлі Студениківського закладу дошкільної освіти «Малятко» с. Студеники, термомодернізацію дитсадка та огородження школи у селі Переяславське, капітальний ремонт харчоблоку Студениківського опорного закладу освіти, капітальний ремонт системи опалення та водовідведення будинку культури с. Студеники, ремонт приміщення клубу в селі Строкова, поточний ремонт будинку культури в селі Семенівка (заміна електропроводки),поточний ремонт санвузла Соснівського НВО, реконструкцію системи опалення будівлі Семенівської ЗОШ, придбання автомобіля невідкладної медичної допомоги, поточний ремонт внутрішніх приміщень фельдшерського пункту с. Козлів, капітальний ремонт вулиці Зелена і Садова у Строковій, Черняховського у селі Пристромах, Миру у селі Соснова, Корзуна у селі Студеники та багато іншого. Для фінансування капітальних видатків у селах, що приєдналися, необхідна проектно-кошторисна документація на проведення робіт, тому передбачена розробка ПКД на капітальний ремонт: будинку культури с. Пристроми; будівництво мультифункціонального спортивного майданчика с. Пристроми та Семенівка, капітальний ремонт вулиць Набережна у Пристромах, Космонавтів у селі Соснова, Молодіжна та Гагаріна у селі Переяславське, Коротченка у селі Семенівка, Христини Цуприк та Польова в с. Сомкова Долина, Польова в с. Козлів та інші. У галузі безпеки передбачено продовження встановлення та обслуговування камер відеоспостереження, облаштування Пункту для офіцера громади у селі Пристромах та відмова від послуг охоронної фірми Альфа-безпека. Найбільш масштабним проектом року є будівництво стадіону у селі Переяславське із залученням коштів державного та обласного бюджету загальною вартістю майже 15 мільйонів гривень, наша частка становить 20%.

Зображення може містити: 2 людини, люди сидять, вітальня та у приміщенні

Члени виконкому схвалили проект рішення «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2021 рік». Про конкретні цифри сільського бюджету доповіла начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Тетяна Іванівна Крюкова. Зокрема, передбачено надходження до загального фонду у сумі 66 520 мільйонів гривень, до спецфонду у сумі 900 тисяч гривень. Реверсна дотація(кошти, які вилучаються із бюджету через високий рівень надходжень на душу населення) становлять 13, 2 мільйони гривень. Левова частка бюджету у 2021 році – більше 37 мільйонів гривень буде витрачена на фінансування освітньої галузі. Після схвалення виконкомом бюджет направлять на розгляд постійних депутатських комісій.

Також було внесено змін до складу опікунської ради та Положення про опікунську раду та розмежовано повноваження цієї ради з комісією з питань прав дітей. До складу комісії також внесено зміни: затверджено її склад та Положення.

Члени виконкому підтримали присвоєння почесного звання «Мати-героїня» Наталі Іванівні Денисюк, жительці села Студеники, матері п’ятьох дітей та звернулися до відповідних органів.

 

Зображення може містити: 1 особа

Затверджено висновок комісії з питань захисту прав дітей щодо купівлі житла на неповнолітню дитину, погоджено висновок опікунської ради, присвоєно та впорядковано поштові адреси, а також підтримано виплату матеріальної допомоги на поховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь