ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ

Дата: 18.12.2020 15:03
Кількість переглядів: 281

ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ ГОЛОВИ

Фото без опису

Виїзні прийоми голови, як завжди, були насичені і конструктивні. Надаємо перелік проблемних питань, із якими зверталися жителі. Староста та виконавчий апарат працюватимуть над їх вирішенням. Про результати інформуватимемо.

СЕМЕНІВКА

Жителів турбувало уже звично вуличне освітлення, зокрема заміна лампочок, реле та інше. Питання буде вирішено поступово силами КП «Господар». Окремо вирішення чекають питання функціонування: маршрутного автобуса на Київ так як перевізник із Борисполя і є ризик що на карантині не буде їздити; узгодження маршруту Шевченківського та Помоклівського автобусу із заїздом в Семенівку та пільги на проїзд для пенсіонерів (докомпенсація).

Турбувало жителів питання вивезення сміття, його здійснює «Нива Переяславщини», потрібні вантажники зі знанням маршруту. Благоустрій кладовища, обрізка коронування дерев та розчищення порослі.

Актуальними залишаються питання зв’язку: Інтернет в відділення Укрпошти, потрібні модем та кабель, встановлення освітлення на опорах мобільного зв'язку на в'їзді в село.

Фото без опису

Розглядались також глобальні питання про допомогу у придбанні житла та звернення з цією метою до меценатів. Передбачення у стратегії коштів на розвиток підприємництва та відсутність дитячого садочка.

КОЗЛІВ ТА СОМКОВА ДОЛИНА

Індивідуальні звернення, що стосувалися соціальних питань та мережі Інтернет, обрізки дерев на кладовищі, заміни електроопор на бетонні.

Спільним для всіх сіл громади залишається робота Укрпошти, на жаль, навіть на обласному рівні очільник Київщини не може втрутитись у діяльність галузі, тому пілотний проект із часткового обслуговування у певні дні буде продовжено. Голова ОТГ Марія Олександрівна продовжує працювати із поштою для узгодження зручного для жителів графіка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь