НАВЧАННЯ

Дата: 21.12.2020 15:21
Кількість переглядів: 416

ГРОМАДА У АСОЦІАЦІЇ

Фото без опису

З часу впровадження децентралізації все більше державних повноважень перейшло до ОТГ. Але чи мають громади достатньо ресурсів для їх втілення, чи можуть вони забезпечити усім громадянам вільний доступ до мережі медичних, освітніх, соціальних послуг? Наділивши громади усіма можливими навантаженнями на бюджет чи дослухається держава до голосу громад, чи можуть вони впливати на державну політику?

Ці та інші питання вирішували учасники засідання Київського регіонального відділення Асоціації ОТГ спільно з командою виконавчого апарату Асоціації. Мета зустрічі голів ОТГ - збільшення кількості учасників Асоціації ОТГ для потужного лобіювання та відстоювання наших спільних інтересів: подача звернень до ВР України, перегляд ставок податків, функціонування вторинної ланки медицини.

Наразі у регіональному відділенні Асоціації всього 12 громад Київської області. Громади знайомилися з Асоціацією та її діяльністю у 2020 році. А також – будували спільний план роботи на 2021 рік. Протягом засідання представники громад мали змогу поспілкуватися з виконавчим апаратом Асоціації ОТГ, експертами Шведсько-Укранського проекту SKL International Айдер Сейтосманов та Кшиштов Становські (Польща) та обговорити питання, що їх турбують сьогодні найбільше.

Фото без опису

Студениківську ОТГ представляв заступник голови з регіонального розвитку Григорій Кобялко. Досягнуто домовленостей про спільні дії в питаннях розвитку громад, обмін досвідом, також Асоціація сприятиме у наданні допомоги у отриманні грантових проектів та конкурсів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь