ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ

Дата: 22.12.2020 15:24
Кількість переглядів: 336

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ. СОСНОВА

На виїзному прийомі у селі Соснова було всього три звернення від мешканців села. Прийом проходив у кабінеті старости села Валентина Івановича Миколаєва.

Зображення може містити: 2 людини, люди сидять, стіл, екран та у приміщенні

Звернення мешканців стосувалося вуличного освітлення та соціальних питань. Із заміною ламп працюватиме староста села

Хоча багатодітна мама звернулася із іншого питання, голова ОТГ Марія Олександрівна Лях дала доручення спеціалісту із соціального захисту доповісти щодо отримання заявницею всіх видів соціальних пільг, спеціалісти нададуть консультації із їх поновлення. Також працівники земельного відділу та староста села допоможуть вирішити два інші звернення, що стосувалися землі. Загалом представників, які приїхали на прийом було вдвічі більше ніж людей, що зверталися. Зате цей час використали депутати по округу. Запитання від депутата Григорія Яковича Малишка стосувалися перенесення роботи поштового відділення із суботи на п’ятницю.

Зображення може містити: одна або кілька осіб та у приміщенні

«Ситуація із Укрпоштою викликає незадоволення мешканців усіх сіл громади, однак очільник області на одній із останніх нарад зазначив, що пілотний проект із обслуговування сіл поштовими автомобілями відміняти не будуть, бо Укрпошта є монополістом і на її рішення органи обласної влади вплинути не можуть. Однак щодо перенесення днів роботи Марія Олександрівна пообіцяла поговорити із керівництвом пошти.

Наступне питання стосувалося внесення конструктивних змін у адмінприміщення старостату, щоб вивести двері з поштового приміщення у хол для зручності відвідувачів пошти. Це питання вивчатимуть експерти.

Щодо питання ремонту водопровідної мережі, яка зведена приватним коштом та підключена до свердловини ПП «Соснова»; яким чином цю мережу взяти на баланс громади (будь-які документи відсутні), - то воно вивчатиметься. Також турбує жителів питання медичного обслуговування та потреба у громаді «Будинку доглянутої старості», щодо цього Марія Олександрівна зазначила, що ця ідея наразі обговорюється.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь