ВІТАННЯ

Дата: 31.12.2020 16:15
Кількість переглядів: 333

Шановні друзі!

Фото без опису

Новий рік для жителів Студениківської громади, окрім суто новорічного має ще і дуже особистісне забарвлення, бо це і дата нашого народження. Тому сердечні вітання кожному із цим потрійним святом!

Минає тривожний 2020 рік, при усій своїй непередбачуваності, для нашої громади – він був роком проектів і змін. Завершився перший етап нашого спільного життя у громаді. За попередні три роки ми багато зуміли, зробили, змогли. Наші села відчули реальні зміни і ми щасливі, що усією командою Студениківської громади змогли змінити життя і наше третє місце в Україні цьому найкраще підтвердження.

Із виборами почався новий етап. Щиро бажаємо, аби разом із Новим роком, цей новий етап нашого життя приніс Студениківській громаді подальше процвітання і здобутки. Бажаємо, щоб найкращою окрасою 2021 року були очікування успіху і щастя, що неодмінно справдяться! Нехай прийдешній рік виконає усі ваші бажання, справдить усі мрії та сподівання! Міцного здоров’я, радості кожного дня, добробуту та благополуччя у родині!

Хай у кожній родині панує затишок і тепло, будуть щасливими наші діти, зростає активна молодь, добре працюється кожному, а літні люди відчувають нашу повагу і захист.

Щасливого Нового 2021 року! Концерт колективів громади дивіться на нашому ютюб каналі.

З повагою депутати, члени виконкому, виконавчий апарат та голова Студениківської ОТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь