ІНФОРМУВАННЯ. ПУНКТИ ОБІГРІВУ

Дата: 13.01.2021 11:47
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

ПУНКТИ ОБІГРІВУ

Холоди, які прогнозують синоптики на найближчі п’ять днів, примушують замислитись, чи всі необхідні заходи вжито, щоб жодних збоїв у життєзабезпеченні громади не відбулося. Саме тому голова Студениківської ОТГ Марія Лях дала доручення старостам щодо відвідування родин, які не зможуть самотужки впоратись із різким похолоданням.

«У ці кілька днів зима врешті вирішила нагадати про свою присутність, саме тому КП «Господар» та усі заклади бюджетної сфери повинні бути готові до роботи у таких умовах, щоб похолодання не наробило шкоди. Комунальне підприємство також готове до прибирання вулиць, якщо будуть снігопади. Окремо хочу зазначити щодо особливої уваги до людей літнього віку, які проживають одиноко, тому старостам слід попрацювати із такими людьми. Спеціалісти громади також поспілкуються із багатодітними родинами та сім’ями, що перебувають у скрутних життєвих обставинах. Поліцейський офіцер громади відвідає неблагонадійні родини. Для підтримки усіх, хто цього потребує, будуть організовані пункти обігріву. Також звертаємось до водіїв із проханням зважати на погіршення погодних умов на можливу ожеледицю на дорогах», - зазначила Марія Олександрівна.

Пункти обігріву на час посилення морозів будуть знаходитись у приміщеннях медичних закладів громади. Тут можна буде також у разі необхідності отримати першу допомогу, випити гарячого чаю. З усіх проблемних питань прохання звертатися до старост старостинських округів та поліцейського офіцера громади. Номери телефонів старост у таблиці, поліцейський офіцер громади: 093-050-63-16 – Руслан Іванович Хоменко.

Просимо також бути уважними до своїх сусідів та знайомих, та у разі необхідності звернутися по допомогу чи допомогти самотужки. Щиро сподіваємось, що все буде добре.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь