ТРАНСПОРТНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Дата: 13.01.2021 10:03
Кількість переглядів: 278

ЩОДО МОБІЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Фото без опису

Наразі питання мобільності жителів нашої громади, транспортне сполучення з основними містами Бориспіль та Київ є надзвичайно актуальним, тим паче в період пандемії. Саме ці міста для багатьох - основне місце роботи.

З таким проханням звернулися жителі села Переяславське до старости. Кількість електропотягів значно скоротилось і тепер жителі села не можуть, як раніше, добиратися до роботи, а прямого автобусного сполучення з Києвом поки що не існує.

Саме тому після обговорення на апаратній нараді, до його вирішення залучено заступника голови з питань регіонального розвитку Григорія Кобялка.

На даний час вже проведено зустріч з одним із перевізників, на що той попередньо дав позитивну відповідь.

« Навіть попередній аналіз свідчить, що питання не тільки надзвичайно потрібне, але й дуже делікатне. І найяскравіше тому свідчення – ситуація зі зміною перевізника в селі Семенівка, що призвело до невдоволення жителів якістю та вартістю перевезень, а один із рейсів між Переяславом та селами громади взагалі закрили на два місяці з причини нерентабельності. Тому потрібно все прорахувати аби уникнути негативних наслідків та можливого конфлікту інтересів інших перевізників на території нашої громади. Хочу дуже попросити, до того, як виносити обговорення таких питань на сторінки соцмереж, звернутися особисто до керівництва громади. Треба пам’ятати, що читають коментарі і ті, кого вони стосуються, а розмовляти з людьми після того, як із ними «поговорили» на Фейсбуку, не так і просто. Є звичайна процедура – звернулися до старости, депутатів, членів виконкому, Усі разом попрацювали у цьому напрямку і спробували щось вирішити. Є звичайно, питання не вирішувані, що перебувають поза компетенцією громади, чи на які нам бракує фінансів, але їх тим більше не вирішиш у соцмережах.

Зараз староста села Переяславське Михайло Романович Ємельяненко інформує жителів села про можливість втілення такої ідеї, але для жителів важливим питанням залишається ціна квитка, вона може бути десь 65 грн.

Залишається відкритим питання графіку руху та маршруту. Для прикладу, один із оптимальних маршрутів може бути такий: від’їжджати автобус буде із села Переяслівське, із заїздом у Студеники, Козлів, зупинка на трасі біля с. Семенівка та кінцева зупинка в Києві метро Бориспільська. Варіанти заїзду в село Семенівка перевізником не розглядаються. Тож тримаємо руку на пульсі і разом втілюємо потребу в життя», - зазначив Григорій Григорович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь