ДЕПУТАТИ ГРОМАДИ

Дата: 26.01.2021 10:55
Кількість переглядів: 265

ДЕПУТАТ ВИКОНАВ ОБІЦЯНКУ

Під час виїзного прийому громадян голови Студениківської ОТГ Марії Лях та депутата від села Леляки Віталія Трохименка, жителі ставили питання про необлаштованість зупинки у центрі села поруч із місцевим закладом культури. Після розмови було підсилено каркас, а сьогодні зупинку зашили металопрофілем. День роботи і зупинку не впізнати, навіть самі майстри відзначили, що очікувати автобус чи навіть обідати у такій зупинці значно затишніше. Окрім того, щоб окультурити місце, заразом і прибрали територію від сміття та усілякого непотребу.

Фото без опису

«Свята та морози не дозволили оперативніше виконати обіцянку, але зараз зупинка виглядає непогано, а сьогоднішній вітер також провів перевірку на міцність. Зважаючи на прогнози синоптиків і наступні дощі та снігопади, думаю, що якраз стане жителям у пригоді. Водночас розумію, що затишок приваблюватиме і любителів вечірніх посиденьок, тому ми виготовимо сміттєвий бак та встановимо поруч із зупинкою», - зазначив депутат Віталій Трохименко.

Фото без опису

«Громада щиро вдячна всім, хто щодня робить життя земляків легшим, затишнішим, якіснішим. Навіть невелика, але із душею виконана робота, слугуватиме людям. Я дякую депутату, бо саме у цьому суть діяльності обранців громади – бути там, де потрібна твоя допомога, не на словах, а конкретними справами допомагати», - підсумувала Марія Олександрівна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь