ОСВІТА

Дата: 06.02.2021 08:33
Кількість переглядів: 332

ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС– ЦЕ ВАЖЛИВО

Фото без опису

Освітній процес у сільській місцевості має свої особливості і одна із них – віддаленість від навчального закладу. На останній сесії остаточно завершено процес передачі Семенівської школи до комунальної власності Студениківської громади. Однак декілька питань, все ж залишаються проблемними. Майже місяць тривали переговори заступника голови з регіонального розвитку Григорія Кобялка стосовно зниження вартості опалення організацією, яка наразі забезпечує ці послуги(зовсім відмовитись від них ми не зможемо, до закінчення опалювального сезону, потім необхідно модернізувати опалення, встановити лічильника чи придбати котла). Сума стала майже вдвічі меншою, але не менш гостро сьогодні стоїть питання підвезення дітей до школи. У Семенівській школі значна віддаленість від освітнього закладу, багато дітей підвозиться і це створює неабиякі труднощі.

У попередні роки діти підвозились автобусом, який належав Баришівській зерновій компанії та перебував у оренді відділу освіти Баришівського району. Для подальшого використання слід було укласти договір по-новому, а автобус перереєструвати.

«Досі перевезення дітей було у зоні відповідальності Баришівського району, ми, звичайно, вдячні меценатам за наданий транспорт, і до кінця навчального року доведеться використовувати цей автобус, але надалі перевозити таким транспортом дітей ми не можемо. Окрім того, що він холодний, та ще і вкрай неекономний, витрати пального становлять 30 літрів на 100 кілометрів. Вихід я бачу у придбанні нового «Шкільного автобуса». Це значна сума з бюджету, але без цього обійтися не можна. Я сподіваюсь, що депутати підтримають таку пропозицію і ми зможемо зробити ще один крок до покращення освітнього середовища у громаді. Новий автобус не тільки значно зменшить витрати на пальне, але і забезпечить комфортний підвіз учнів до школи та дошкільнят до садочка в селі Студеники, адже у цьому питанні поки що знайдено тільки половинчасте рішення», - зазначив Григорій Кобялко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь