ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ

Дата: 17.02.2021 10:54
Кількість переглядів: 238

ЧИМ ЖИВЕ БЮДЖЕТНА СФЕРА СЕЛА ПЕРЕЯСЛАВСЬКЕ

«Тоді голова з депутатами піде на прийом», - саме такі слова сказала Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ, після виїзного прийому громадян, який відбувся сьогодні, 17 лютого у селі Переяславське. На прийомі також був присутній староста села Михайло Романович Ємельяненко, депутат по округу Світлана Миколаївна Левчук, а от звернень не було. Не те, щоб у жителів зовсім не було проблем, але коли на місці староста, проблемами цікавляться депутати, то якось і вирішувати їх легше. Отож голова та депутати(згодом доєднався ще Роман Феліксович Корнієнко) самі пішли на прийом до працівників бюджетної сфери села.

Освітній заклад виглядає дуже затишно і по-домашньому навіть у сніговому обрамленні.

Фото без опису

У школі голова цікавилася, чи хочуть школярі дистанційного навчання чи краще звичайні заняття, більшість дітей, особливо молодших класів, були за традиційне навчання, а всі сто відсотків учителів зазначили, що потрібен живий контакт із вчителем. У школі тепло, навіть занадто, а усі класи, окрім двох, забезпечені смарт-дошками та обладнанням. А ще дітям дуже хочеться весни, руханки і початку роботи футбольного майданчика, поки що він у сніговому полоні, але у березні Марія Олександрівна пообіцяла весну і відновлення занять футбольного гуртка.

Фото без опису

У дошкільному закладі бажань було більше. Тут потрібні сковорідки, були побажання до поставщика продуктів, є потреба у драбині-стрем’янці для миття вікон та спеціальній швабрі, на нові вікна потрібні штори і одне із вікон потребує дообладнання.

У медичному закладі медики, постукавши по столу, заявили, що коронавірус кудись дівся і ми щиро вдячні їм за чудове повідомлення, хочемо, щоб воно поширилось не тільки на нашу громаду, але і на всю Україну. А ще дуже чекають відкриття нової Амбулаторії, і щоб усе було по-людськи; вітання, подарунки і стрічка! Голова громади пообіцяла, що все буде, і наступні відвідини були у новеньку Амбулаторію. Навіть якби ми намагалися, то навряд чи можна було б таке підлаштувати, бо на Амбулаторію якраз чіпляли табличку, а це вірна ознака закінчення робіт!

Фото без опису

Наразі працівники фарбують кімнати і облаштовують підвісні стелі. Усі вентиляційні, енергозабезпечуючі, сантехнічні роботи уже виконані, так що на весну очікується відкриття нового медичного закладу. Будинок культури поки що працює у онлайн - режимі.

Вулиці розчищені, шкода, що не всі проблеми може вирішити громада, тому проблеми із Укрпоштою, якістю і вартістю послуг електропостачання та газу залишаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь