ПРИЗНАЧЕННЯ

Дата: 18.02.2021 11:00
Кількість переглядів: 275

НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ. КУЛЬТУРА

Культура – це та галузь, де завжди є місце творчості, експериментам, де вирує дух пошуків і вічно бунтарський потяг до самодіяльності народжує нове. Впродовж трьох років цей дух підтримувала Валентина Григорівна Усик і громада вдячна їй за всі чудові свята, натхненні поїздки і підтримку колективів. Щиро бажаємо, щоб Валентині Григорівні вистачало ентузіазму і сил на багато років роботи, щоб Студениківська культура завжди залишалася приємними спогадами, які зігрівають душу.

Фото без опису

Але час ніколи не стоїть на місці і днями у культури Студениківської громади з’явилася нова очільниця – Зоя Романівна Тимченко. Вона заслужений діяч естрадного мистецтва, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, президент ГО «Мистецький центр творчих інновацій», волонтер, керівник народного вокального колективу «Черешенька». Вона залюблена в українську пісню, народні традиції та обряди, вона чудова вокаліста і ми ще не раз почуємо її оксамитовий голос на своїх святах. Окрім того Зоя Романівна має власну стратегію життя культури, яка включає у себе, як розвиток самодіяльної народної творчості, так і залучення до творчості, спорту, самовдосконалення широкого кола жителів. Готова працювати із молоддю. дітьми і активізувати культуру громади, залучивши до неї усіх бажаючих. Символічно, що перша зустріч із працівниками культури відбулася під час онлайн-тренінгу із активізації жителів громади до самовдосконалення та розвитку.

«Культура громади, - зазначає Зоя Тимченко, - і зараз на гарному рівні, я бачила колективи Студениківської ОТГ на багатьох сценах, в тому числі і під час гастролей артистів за кордоном. Усі колективи різноманітні, самобутні і у кожного є якась своя родзинка – це відзначало і поважне журі фестивалю і численні глядачі, представники діаспори. З кожним роком, виступом рівень все більше покращується. Але затримуватись на досягнутому ми не збираємось, ми йтимемо тільки вперед, будемо вчитись і залучати до творчості інших. Насамперед хочу проїхати по всіх закладах культури і познайомитись із учасниками художньої самодіяльності та працівниками на місці, уже тоді ми складемо програму дій на найближчий час. У ній обов’язково буде оновлення репертуару колективів, нові свята та впровадження фестивалів із запросинами колективів інших громад, популяризація декоративно - прикладного мистецтва, творчості наших мисткинь-вишивальниць, збереження традицій і можливо організація музеїв, я постараюсь навчити всьому, що вмію і можу сама, мрію про зведений масштабний хор громади. Готова працювати із молоддю, з молодіжними ініціативами, спортом, докладатиму усіх зусиль, щоб творче життя громади було різноманітним, і кожному знайшлася справа до смаку».

Фото без опису

Працівники культури прийняли Зою Романівну у свій колектив інавіть зробили спільне фото, а ми щиро бажаємо їм переходу від карантину до повноцінного функціонування, нових досягнень колективам і цікавого змістовного життя громаді під керівництвом нової очільниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь