ПРИЗНАЧЕННЯ

Дата: 19.02.2021 11:03
Кількість переглядів: 311

НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ. МЕДИЦИНА

Тривалі пошуки лікаря для медичного закладу села Соснова нарешті увінчалися успіхом і два тижні тому він розпочав свою роботу, тому ми щасливі представити янгола-охоронця села, якщо взагалі так можна говорити про чоловіків. Це – Шевель Микола Миколайович. Про те, як він потрапив до Студениківської громади, Микола Миколайович посміхаючись каже, що це була «рокова» зустріч більше аніж рік тому із головою громади Марією Лях: «Вона розповіла, яка робота чекає, як оснащений заклад і яким чином громада підтримуватиме свого лікаря. Потім була зустріч ще раз, потім розмова із головним лікарем Вікторією Анатоліївною Кормишевою та Іриною Вікторівною Фурман, головним бухгалтером, потім приїхав подивись і ось уже два тижні працюю і був приємно здивований оснащенням, тут навіть кардіограф є. Будемо працювати, я завжди готовий прийти на допомогу і бажаю всім здоров’я».

Фото без опису

Ми щасливі, що маємо нового лікаря, але наразі йому потрібна наша допомога. Всі ви знаєте, що відповідно до медичної реформи, «гроші ходять за пацієнтом», тому саме від кількості пацієнтів, які підписали декларацію із лікарем, залежить його зарплатня. Для того, щоб забезпечити повне фінансування повинні бути укладені декларації із 1800 особами. Наразі підписання розпочалося, але уклали декларації із лікарем всього 180 осіб, за день приблизно реєструються 10-15 днів.

Щоб укласти декларацію треба прийти до Амбулаторії із старою декларацією, якщо така була, або мати при собі паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон. Уся процедура займе всього кілька хвилин, а ще наразі медична допомога не прив’язана до місця прописки, тому жителі всіх навколишніх сіл можуть підписати угоди з лікарем, є такі із села Строкова, Виповзки, Чопилки, Горбані.

Фото без опису

«Громада виконає усі свої зобов’язання перед лікарем: депутати на сесії ухвалили рішення про виплату підйомних, ми забезпечимо пальне для автомобіля Амбулаторії, придбаємо отоскоп та інше обладнання, потрібне для роботи. Сьогодні завдання громади – створити всі умови для максимального забезпечення первинки на місцях, щоб якомога менше з’являлося рецидивів хвороби і поменшало звернень до медицини вторинного рівня. Нехай добре працюється лікарю у громаді, а ми цьому всіляко сприятимемо», - зазначила Марія Олександрівна Лях на зустрічі із працівниками Амбулаторії у селі Соснова.

Давайте підтримаємо лікаря і укладемо декларації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь