ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ

Дата: 19.02.2021 11:07
Кількість переглядів: 202

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ У СЕЛІ СОСНОВА

Тенденція, коли на прийомі у голови ОТГ більше приймаючих, аніж відвідувачів, повторилася і цього разу. От і не вір тоді у аксіому: якщо староста на місці і вирішує поточні проблеми людей, то голова громади, може тільки відвідати бюджетну сферу села. На жаль обійти всі заклади не вдалося, бо Марія Олександрівна поспішала на сесію Бориспільської районної ради, де вирішувалася доля коштів, що надійшли від сільських рад до бюджетів колишніх районів. Але про це вже після ухвалення рішень.

Фото без опису

Отож, на прийом, окрім двох депутатів по округу, - Святослава Миколайовича Саливона та Григорія Яковича Малишка, старости Валентина Івановича Миколаєва прийшла тільки одна громадянка – Віра Василівна Коноваленко. Після з’ясування кількох суперечливих моментів зі старостою, було ухвалено консолідоване рішення про співпрацю. Щодо питання школи ситуація виявилася складнішою: аргументи проти філії були два: залишити ситуацію незмінною ще на рік допоки держава не ухвалить остаточні рішення і «кажуть батьки та діти із інших громад, що ходитимуть до школи у Соснову, тільки якщо вона не стане філією; аргументи Марії Олександрівни залишилася незмінними: єдиний порятунок школи – це пониження ступеню і філія опорного. У цьому питанні згоди не дійшли.

Марія Олександрівна підтримала пропозицію депутата Малишка щодо експериментального тимчасово запровадження на два весняні місяці посади працівника із благоустрою, що працюватиме під керівництвом старости. Також обговорили питання заміни ламп вуличного освітлення. Висновок напрошується такий: лампи міняються регулярно, зокрема цього місяця вони замінені практично у всіх селах громади, але лінії старі і зношені, тому вихід лише один – поступова перевірка і заміна усіх ліній вуличного освітлення, які відслужили свій термін.

Фото без опису

Потім Марія Олександрівна відвідала медичний заклад села Соснова. На прийом до новопризначеного лікаря очікувало більше 10 пацієнтів. Медики насамперед казали, що приміщення їм затісне, тому голова пообіцяла вивчити питання щодо розширення закладу за рахунок сусіднього приміщення, призначеного для службового житла лікаря. Також прохання було про нові меблі і сприяння лікарю.

«Ми розуміємо, що медицина, якісна і наближена до людей, сьогодні надзвичайно важлива, і будемо робити все, щоб спеціаліст мав чим працювати, мав чим діагностувати, і міг своєчасно і повно надати допомогу жителям», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь