ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.03.2021 11:29
Кількість переглядів: 817

ВСТАНОВЛЮЄМО АДРЕСНІ ТАБЛИЧКИ

Фото без опису

Шановні друзі!

          Студениківська сільська рада звертається до власників домоволодінь із проханням встановити адресні таблички на будинках.

Насамперед пам'ятайте, що окрім естетичної функції, адресна табличка виконує дуже важливу практичну роль - ваш будинок повинні легко знаходити комунальні служби, листоноші, служби швидкої допомоги та пожежні (щиро бажаємо, щоб Вам це не знадобилося, але іноді від такої дрібниці може залежати людське життя).

Враховуючи це, бажано розташовувати табличку з назвою вулиці і номером вашого будинку на найбільш видному місці огорожі або будинку: якщо це перший або останній будинок вулиці, будинок розташований на перехресті - краще закріпити табличку на крайньому кутку, якщо Ваш будинок в центрі вулиці - розташуйте її на воротах (біля воріт) або на тій частині будинку, що легко проглядається від воріт. Не забувайте стежити, щоб вона не була перекрита деревами, якимись побутовими предметами або елементами архітектури.
Підбираючи колір, враховуйте не тільки колір будинку, даху або огорожі, пам'ятайте і про її основне призначення покажчика номера будинку та назви вулиці - чим контрастніше між собою колір фону і тексту, тим швидше, легше і з більшої відстані можна прочитати інформацію на ній.

  Якщо сторона будинку, на яку планується встановити табличку, не освітлюється у вечірній час, то краще придбати світлову адресну табличку. Вона виглядає дуже яскраво не тільки в нічний час доби, але і в похмуру погоду або в осінньо-зимовий період, коли день стає коротшим. Проблеми можуть виникнути, якщо оздоблення фасаду будинку вже закінчено, а дроти для світлової таблички не були прокладені, тоді на допомогу прийде табличка на сонячних батареях.

Пропонуємо вам кілька варіантів вирішення питання: замовити табличку самотужки чи звернутися до старости, тоді таблички будуть замовлені оптом, що здешевить їх вартість, але всі вони будуть однаковими, без врахування особливостей фасаду вашого будинку, огорожі чи особистих вподобань.

Якщо адресна табличка на будинку уже встановлена, подбайте, щоб дерева чи інші споруди не перекривали її. Щиро бажаємо, щоб незалежно від адреси, ваша вулиця була ЩАСЛИВОЮ.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь