ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 01.03.2021 11:33
Кількість переглядів: 721

ЧИСТО ТАМ…

Фото без опису

Проблема поводження із твердими побутовими відходами для Студениківської ОТГ болюча, як і для всієї України. Потрібні нові підходи і до сортування сміття, і до його переробки, і до боротьби із несанкціонованими сміттєзвалищами, і до смітників вздовж узбіч. І в цьому напрямку заступником голови з регіонального розвитку Григорієм Кобялком та депутатом Сергієм Адаменком вивчається питання щодо доцільності придбання у лізинг сміттєвоза із контейнерами для сортування, але це буде завтра, сьогодні якби хоч впорядкувати вивезення сміття.

Відповідно до графіку у кожному населеному пункті сміття забирається у певні дні. Не вирішено хіба що питання із вивезенням сміття із села Строкова. Наразі воно обговорюється, про результати повідомимо пізніше.

Здійснює цю роботу КП «Господар», регулярно і сумлінно. Водночас звертаємось до всіх жителів із проханням не складати до мішків органічних відходів, особливо рідких. По-перше, у селі вони можуть бути чудовим компостом, а згодом добривом для саду чи городу, а по-друге, мішки вантажать наші комунальники і коли із них щось тече, погодьтесь, не дуже приємно. Також не бажано вантажити до мішків землю, опале листя, тощо. Виставити мішок зі сміттям слід до 8.00.

Вивозитись сміття буде за наступним графіком: Студеники – 1 субота місяця; Переяславське – 2 субота місяця; Козлів - 3 субота місяця; Соснова – 4 субота місяця; Сомкова Долина, Соснівка - 1 п’ятниця місяця; Пристроми – щосуботи о 8.00 ( вивозить Укрпромпостач -95), Семенівка 10 і 25 числа кожного місяця у робочі дні, або наступного дня, якщо ці дати попадають на вихідні (вивозить «Нива Переяславщини»).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь