ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 17.03.2021 09:14
Кількість переглядів: 396

МИ - П’ЯТІ В УКРАЇНІ!

Фото без опису

У 2020 році завершено формування нового адміністративно-територіального устрою. За підсумками 2020 року експерти провели чергову оцінку окремих показників фінансової (бюджетної) діяльності громад, які об’єдналися на добровільній основі протягом 2015-2019 років.

За 2020 рік оцінювання проводили за 8-ма індикаторами. Серед яких головні - доходи загального фонду на 1-го мешканця; видатки загального фонду на 1-го мешканця; видатки на утримання апарату управління у розрахунку на 1-го мешканця; капітальні видатки на 1-го мешканця; рівень дотаційності бюджетів та інше.

806 ОТГ згруповані за критерієм чисельності населення. Ми належимо до Групи 4 – ОТГ з чисельністю населення менше 5 тис. жителів.

За підсумками 2020 року, до бюджетів 872 ОТГ надійшло 54,0 млрд. гривень. Із розрахунку на одного мешканця по всіх ОТГ дохід в середньому становить 5 200,6 грн.

Із 872 ОТГ України по 274 громадах (31,4% від загальної кількості) показник доходів на одного мешканця перевищує середній показник по всіх ОТГ. Ми входимо до цього числа: у Студениківській громаді цей показник становить 13 327, 2 гривень.

Сам по собі цей рейтинг цікавий тим, що дає розуміння громаді свого місця серед інших, а бюджету при грамотному керівництві – можливості для росту і процвітання. Що ми і втілюємо та щиро бажаємо громаді і всім її мешканцям в майбутньому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь