ЗВІТ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПРО РОБОТУ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗА 2020 РІК (частина 2)

Дата: 19.03.2021 07:59
Кількість переглядів: 272

ЗВІТ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПРО РОБОТУ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗА 2020 РІК (частина 2)

За звітний період надійшло 597 звернення від громадян. Із загальної кількості звернень - 118 стосуються питань соціального захисту, 238 –аграрної політики та земельних відносин, 15- комунального господарства, 12 - транспорту і зв’язку,77 – житлової політики, 26- законності і правопорядку, 38 - охорони здоров’я, 5- екології та природоохоронних ресурсів, 8- сім’ї, дітей молоді та ін.

Вчинено 245 нотаріальних дій.

Видано 1116 довідок населенню з різних питань.

Належна увага приділяється соціальному захисту населення, особливо людям похилого віку та одиноким мешканцям. На опалювальний період 2020-2021рр. 551 домогосподарство отримало субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Згідно програми «Турбота» надано матеріальну допомогу на лікування та реабілітацію 85 жителям громади в сумі 506,0 тис. грн.

З 1 січня цього року 9 соціальних працівників, які обслуговують одиноких непрацездатних громадяни фінансуються за кошти громади. На обслуговуванні у них перебуває 74 особи.

Підтримуємо малозабезпечені сім’ї, сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах. Надається допомога, соціальні послуги – інформування, консультації, посередництво, представництво інтересів, соціальний супровід, соціальна адаптація. По досягненню повноліття дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування надається одноразова грошова допомога в сумі 1810 грн.

За кошти обласного бюджету у таборі «Артек» (Пуща Водиця) та таборі «Перлиеа Чорномор”я» (Одеська обл.) оздоровилися 16 дітей пільгових категорій.

Також здійснює свою діяльність служба перевезень «Соціальне таксі». За 2020 рік було надано послуги 13 особам з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь