ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 05.04.2021 08:20
Кількість переглядів: 491

ДО УВАГИ ПОШУКАЧІВ РОБОТИ ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ!

 

    Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості інформує про наявні актуальні вакансії у ПрАТ «Вентиляційні системи». Місце проведення робіт м. Боярка, Києво-Святошинський район.

    ПрАТ «Вентиляційні системи» - компанія з багаторічним досвідом, яка пропонує широкий асортимент сучасного вентиляційного обладнання для вирішення будь-яких завдань у галузі вентиляції.

     Працевлаштування на підприємстві відбувається згідно чинного законодавства, крім того працівникам надається корпоративне харчування, безкоштовне медичне страхування, забезпечення спецодягом і засобами захисту, здійснює довіз працівників власним транспортом до місця роботи, є гуртожиток (робітничий хостел). На деяких посадах є можливість працювати вахтовим методом (по 2 тижні). Після проходження медичного огляду, роботодавець компенсує працівнику витрати за його проходження.
    На сьогодні підприємство активно розвивається, створює нові робочі місця, і у зв’язку з цим, є потреба в укомплектуванні вакансій за такими спеціальностями та професіями: економіст, інженер–технолог, інженер з нормування праці, інженер-електронік, майстер цеху, ливарник пластмас, вантажник, складальник виробів з пластмас, слюсар-електромонтажник, маляр-штукатур, тесляр та інші.

 

 

    Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11 телефони для довідок (04567)51682, (04567)51754, (04567)51649


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь