ВИСТАВКИ

Дата: 19.04.2021 14:48
Кількість переглядів: 532

СКАРБИ БАБУСИНОЇ СКРИНІ

З ініціативи Зої Тимченко, очільниці культурного напрямку роботи громади, у фойє Студениківського Будинку культури розпочала свою роботу виставка українського рушника.

Фото без опису

Наше національне надбання, оберіг багатьох родин, - українська вишиванка знову зайняла своє почесне місце в гардеробі українців. Хочеться, щоб і популярність українського вишитого рушника зростала також. Адже вишитий рушник супроводжував людину від народження і впродовж всього життя, символізуючи життєвий шлях. Наші предки використовували рушники в усіх важливих подіях, це неодмінний атрибут кожного дому. У ньому не просто вишуканість і краса, він - оберіг оселі і родини. Кожен куточок України має свої особливості у вишиванні рушників. Та у кожному з них є одне спільне: вишиваний рушник є справжнім оберегом та невід’ємною часткою суспільного життя українців і дотепер.

Фото без опису

Тож представляємо до вашої уваги вишиті рушники отримані в спадок від матері, зібрані самотужки, та отримані в подарунок, нашою землячкою, людиною котра не байдужа до стародавнього українського вжиткового побуту це - Лідія Василівна Міщенко. Офіційно роботу виставка розпочинає сьогодні, але у вихідні така інсталяція не залишилася непоміченою і її вже відвідали учні Студениківської школи.

Фото без опису

Завітайте на виставку, доторкніться до вічних скарбів, наберіться сили від оберегів, зробіть світлину на пам’ять, а ми будемо щасливі, що скарби з бабусиної скрині знову на виду


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь