ОСВІТА

Дата: 22.04.2021 10:33
Кількість переглядів: 291

НОВЕНЬКИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС ДЛЯ СЕМЕНІВКИ

Фото без опису

Сьогоднішній ранок у громаді став різнокольоровим. Розфарбував його всіма кольорами веселки новенький «Шкільний автобус». Такого красунчика не має ще жодна школа, але він дістанеться школярам Семенівки, які вже тривалий час їздять на старезному автобусі, який ще до того і безжально їсть паливо, аж 33 літри на 100 кілометрів.

Фото без опису

«Придбання автобусу для освітнього закладу Семеніки – таке завдання ми поставили собі у пріоритет. По-перше, наші діти заслуговують на найкраще, по-друге, маємо ощадливо витрачати кошти громади , тому пдопускати таке використання палива не можемо. Ми вдячні за те, що старий автобус служив школі «вірою і правдою», але час змінювати реалії. Вартість придбання немала – майже два мільйони. Придбали автобус ISUZU, виробництва ПАТ «Черкаський автобус», він спеціалізований, саме для перевезення школярів, Має дизельний двигун виробництва Японії, використовує 14 літрів пального. Зараз ми переганяємо його до Семенівки, а там він пройде всі необхідні процедури із реєстрації і сподіваємось, що рівень захворювань на коронавірус спаде і ми зможемо урочисто вручити його школярикам», - коментує придбання голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Фото без опису

Ключі від водія, який пригнав автобус із Черкас, голова громади передала водію, що доставить автобус до місця прописки – у Семенівку.

Різнокольорові букви на автобусі дуже схожі на ті, які люблять малювати на асфальті наші школярики, Щиро бажаємо нехай такими ж веселковими будуть шкільні будні дітвори, а автобус завжди успішно курсує від Країни Знань до рідного дому. Щасливої дороги тобі, Шкільний автобус!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь