ДЕПУТАТ

Дата: 23.04.2021 10:52
Кількість переглядів: 290

ЗА ДОПОМОГОЮ ДО ДЕПУТАТА

Фото без опису

Вчорашній день виявився у Студениківській громаді таким багатим на події, що розповідь про добрі справи продовжуємо ще й сьогодні. Чудові погожі дні, яких не так і багато цієї затяжної весни, усі використовують якнайефективніше. Отож і заходилися у селі Переяславське доводити до ладу те, що розпочали минулого року зі створення паркової зони у центрі села.

Фото без опису

«Якщо добра справа робиться із душею, то результат буде обов’язково, - так про маленький дендропарк у селі каже староста Михайло Романович Ємельяненко. Ми щасливі, що усі деревця, які посадили у минулому році, завдяки сприянню «Ниви Переяславщини», не тільки вижили, але і вже почали розпускатися, тому можемо розпочати наступний етап роботи. Найперше потрібно було прибрати територію між цією зоною та багатоповерхівкою, бо пустир поруч із будинком псує усю картину. Не можуть мами із візочками та дітками гуляти поруч із смітником. За багато років цей куточок заріс чагарниками та ще перетворився на сміттєзвалище для жителів багатоповерхівки. За допомогою я звернувся до депутата Віталія Миколайовича Барабаша, бо самотужки ні жителі, ні старостат цю проблему не вирішить, тут потрібна техніка і чоловічі руки. Щиро вдячний за розуміння і за те, що наші депутати готові відгукнутися і задіяти усі можливості для вирішення проблеми».

На майданчику біля парку кипить робота. Вирубали поросль, усі гілки вивезли, прибрали огорожу між парком та багатоповерхівкою. Стара бетонна огорожа уже пошкоджена у кількох місцях і виглядає зовсім неприглядно, тому староста вирішив вимостити демонтованими бетонними плитами дорогу до котельні. Олександр Мурга на телескопічному навантажувачі Manitou, акуратно частинку за частинкою складає важкі бетонні плити, щоб жодну не пошкодити, Працівники В’ячеслав Вовченко, Михайло Кирильчук, Ваня Вікторович Амбарсумян півдня працювали разом зі старостою та депутатом, але місце виглядає зовсім інакше: чисто, світло і жодної огорожі.

Наступний етап, за словами Михайла Романовича, встановлення дитячого майданчика, якщо не завадить погода, це буде зроблено найближчим часом, бо вже завезли відсів, щоб зробити комфортний під’їзд мамам із візочками. А частину огорожі вздовж парку з боку залізниці відмиють і віддадуть любителям графіті та живопису, щоб на ній ожили веселі дитячі малюнки.

Фото без опису

Там, де місцева влада та депутати реально працюють, завжди все лагодиться. Із нетерпінням чекаємо, що зазеленіють дерева, а невдовзі ще і зацвітуть декоративні кущі, тоді ми обов’язково запросимо всіх на відвідини парку, а до того чекаємо на толоку із встановлення майданчика.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь