КУЛЬТУРА

Дата: 28.04.2021 13:55
Кількість переглядів: 392

У СЕМЕНІВЦІ БУДЕ ТАНЦЗАЛ

Фото без опису

Вкрай несприятливий час для проведення масових заходів, що пов’язано із обмеженнями через коронавірус, старостати громади використовують для проведення невеликих косметичних ремонтів. Цей час успішно використовують і у Семенівському будинку культури. З ініціативи депутатів, членів виконкому та старости села Валентини Жеребко вирішили обладнати справжній хореографічний клас для занять майбутніх учасників танцювальної студії чи гуртка. Допоки до цього ще пройде тривалий час, і дорослим слід немало зробити. Щоб забезпечити для занять достойне приміщення, ухвалили рішення перемістити бібліотеку у щойно відремонтовану кімнату, а велику віддати під танцклас. Передбачається, що у ньому буде все, що потрібно для танців. Подібні приміщення обладнані у закладах культури сіл Переяславське та Студеники. А кілька років роботи хореографів Олександра Козачка та Полінини Кірбабіної довели, що наші діти хочуть і можуть не тільки гарно танцювати, але і бути переможцями Всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Отож у Семенівці зроблять ремонт у приміщенні, попрацюють над підлогою, поставлять станки та дзеркала, щоб у дітей були усі можливості для розвитку, а карантинний час не було згаяно.

Фото без опису

Загалом на ці роботи передбачається витратити 270 тисяч гривень. Проведуть їх у складчину сільськогосподарські підприємства, які орендують землю у селі, та Студениківська територіальна громада. Перший внесок на придбання матеріалів у сумі 50 тисяч гривень уже зробило ТОВ «Миколай - ПЛЮС».

Фото без опису

«Ми щиро вдячні громаді Семенівки, депутатам, підприємствам, старості села за чудову ініціативу із підтримки розвитку дитини у громаді. Там, де у єдності багато людей працює заради спільної справи, обов’язково буде успіх». – зазначає голова Студениківської територіальної Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь