ВИКОНКОМ

Дата: 29.04.2021 12:33
Кількість переглядів: 320

ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ РОЗГЛЯНУЛИ БЮДЖЕТ ГРОМАДИ ЗА ПЕРШИЙ КВАРТАЛ

Фото без опису

Про виконання бюджету Студениківської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року доповіла начальник відділу фінансів Тетяна Іванівна Крюкова. До бюджету по загальному фонду надійшло 22 мільйони 246 тисяч гривень, по спецфонду – 550 тисяч. Власні надходження 16 мільйонів 629 тисяч. Перевиконання плану становить 3 млн. 71 тис. грн. або 122 %. У розрізі старостинських округів: Студеники – 2, 9 млн. грн.; Козлів - 240 тисяч; Пристроми – 2,5 млн. грн.; Семенівка – 1, 7 млн. грн. Переяславське – 8, 9 млн. грн.; Сомкова Долина – 17 тисяч; Соснова – 636 тисяч; Строкова – 139 тисяч гривень. Детальніша інформація буде подана на сайті громади.

Фото без опису

На засіданні також затверджено план заходів щодо відзначення Дня пам'яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Студениківської сільської ради. У зв’язку із продовженням карантину заходи відбудуться у он-лайн режимі, вручать листівки учасникам війни та відбудеться покладання квітів до пам’ятників та братських могил.

Про роботу із сім’ями, що перебувають у складних життєвих обставинах, доповіла провідний спеціаліст відділу Юлія Козелецька, члени виконкому взяли інформацію до відома.

На виконання соціальних запитів населення, члени виконкому підтримали рішення про продовження договору оренди приміщення АТ «Ощадбанк» та Укрпоштою у селі Студеники.

Також присвоєно поштові адреси об’єктам нерухомого майна в с. Переяславське, Леляки, Студеники.Фото без описуУ зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою затверджено нову форму офіційного бланку Студениківського інклюзивно-ресурсного центру.

Члени виконкому підтримали надання матеріальної допомоги на поховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь