ВІТАННЯ

Дата: 08.05.2021 09:14
Кількість переглядів: 327

Дорогі земляки!

У квітучих садах і червоних тюльпанах приходить до України травень, щоб нагадати про ціну великої перемоги. У День пам’яті та примирення і День перемоги ми вшановуємо тих, хто ціною власного життя наближав перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без опису

8 і 9 травня завжди оповиті почуттями гіркоти за полеглими воїнами, мільйонами українців, наших земляків і зовсім невідомих солдат.

Ми з вами – нащадки воїнів, які зробили вирішальний внесок у завершення тих страшних днів, але при цьому наша Батьківщина зазнала чи не найбільших втрат. Важко сьогодні знайти українську родину, у родоводі та пам’яті якої немає особистих втрат від тієї війни. У ці дні ми згадуємо всіх тих, кому завдячуємо життям, схиляємо свої голови перед полеглими на полях битви, у концтаборах…

Невпинно наближається і той день, коли ми не матимемо жодного свідка Другої світової війни, тому закликаю кожного з вас у ці дні віддати шану та вклонитися нашим живим ветеранам.

І сьогодні українці змушені обстоювати свою незалежність і свободу у боротьбі із підступним ворогом на Сході. Ми дякуємо нашим землякам, учасникам ООС, бажаємо їм Божого захисту і швидкого повернення додому у мирну і щасливу Україну. Пам’ять про героїчні подвиги солдатів минулого та сьогодення завжди житиме у наших серцях.

Низький уклін оборонцям рідної землі, вічна слава полеглим героям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь