СЕСІЯ

Дата: 18.05.2021 08:29
Кількість переглядів: 434

ДЕПУТАТИ ПІДТРИМАЛИ ВИДІЛЕННЯ 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ КОЖНОМУ НОВОНАРОДЖЕНОМУ ГРОМАДИ

Фото без опису

Десята сесія дарма, що містила аж 140 питань, довела, що за злагодженої і дружної роботи депутатів, розглянути їх можна трохи більше, аніж за дві години.

«Немає невирішуваних проблем, - зазначила Марія Олександрівна, - розпочинаємо новий відлік часу, у якому немає місця взаємним звинуваченням чи протистоянню, а є місце для спільної роботи на користь кожного жителя і кожного села громади».

Насамеперед голова Студениківської ТГ Марія Лях вручила депутатське посвідчення новообраному депутату Сергію Геннадійовичу Кириченку.

Фото без опису

Звіт про виконання бюджету Студениківської сільської територіальної громади за І квартал 2021 р. представила депутатам керівник фінансового відділу Тетяна Іванівна Крюкова. До бюджету надійшло 22 мільйони 797 тисяч гривень, Власних надходжень – 16 629 тис. грн. Планові показники виконано на 122%, перевиконання більше 3 млн. ПДФО у сумі - 12, 7 мільйонів. Найбільший платник податків СП ТОВ «Нива Переяславщини" – 6, 8 млн.грн., Укрпромпостач – 2 млн.грн., Переяславське ЕКХП – 381 тис.грн., ПП «Соснова» - 380 тис.грн., МХП «Агро С» - 357 тис.грн., Пелском – 280 тис.грн., ФГ «Світ ланів» - 111 тис. грн.. Акцизного податку надійшло 488 тис. грн.. Місцевих податків – 2 млн. 978 тис. грн. Земельний податок – 916 тис. грн. Видаткова частина становить 20 млн. 405 тисяч гривень. Найбільші витрати на фінансування закладів освіти – 8 824 тис. грн.. Детальніше читайте на офіційному сайті громади.

Фото без опису

Депутати внесли зміни до рішення Студениківської сільської ради УІІІ скликання від 23.12.2020 року №112-ІІІ-УІІІ «Про бюджет Студениківської сільської територіальної громади на 2021 рік», перемістивши кошти із одних статей витрат на інші.

У зв’язку із майбутнім відкриттям ЦНАПу було затверджено штатний розпис та структуру Студениківської сільської ради та її виконавчих органів на 2021 рік та додано посаду державного реєстратора.

Так як Студениківська ТГ є співзасновником КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ», то депутати затвердили звіт про виконання фінансового плану лікарні за І квартал 2021р., зокрема із бюджету громади на фінансування закладу було перераховано півмільйона гривень.

Фото без опису

Депутати підтримали внесення змін до Програми «Турбота», запровадивши підтримку родин та виплату допомоги на кожну новонароджену дитину у сумі 20 тисяч гривень. Рішення вступає у законну силу після підписання його головою Марією Лях у п’ятиденний термін і не має зворотної дії.

Також було внесено зміни до штатного розпису КП «Господар» та введено посаду тракториста.

Одноголосно підтримано затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Миру в с.Соснова та вулиці Горького в с. Переяславське, капітальний ремонт ділянки тротуару по вулиці Переяславська в с. Переяславське та внесено відповідні зміни до Програми соціально-економічного розвитку Студениківської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Одним із рішень передано частину амбулаторії с. Семенівка на баланс КП «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини».

Депутати також підтримали встановлення тарифу на послуги з водопостачання в селах Сомкова Долина (Соснівка), Пристроми, що надаються ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство» у сумі 14 грн. за 1 кубометр води.

Задля залучення інвестицій приватних компаній, депутати ухвалили Примірну угоду про соціальне партнерство.

Також вирішено надати тримісячний термін жителям багатоквартирних будинків у с. Переяславське для укладання договорів на обслуговування із КП «Господар», для чого депутати та ініціативна група здійснять заходи із залучення жителів до їх оформлення.

Депутати впорядкували передачу майна та об’єктів нерухомості в оренду та їх продаж: підтримали утворення конкурсної комісії з визначення переліку земельних ділянок комунальної власності, які або права на які виставляються на земельні торги та відбору виконавця земельних торгів на конкурентних засадах та Положення про неї; затвердили Положення про порядок передачі в оренду майна комунальної власності Студениківської сільської територіальної громади, Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Студениківської сільської територіальної громади та пропозиції її розподілу, Примірні договори оренди майна комунальної власності, Перелік першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності. порядок розміщення тимчасових споруд для проведення підприємницької діяльності в Студеникіській сільскій територіальній громаді.

Було також безоплатно прийнято об’єкти водопостачання з комунальної власності Баришівської селищної ради у комунальну власність Студениківської сільської ради

Одноразову матеріальну допомогу виділено 20 особам на загальну суму 60 тисяч гривень.

Депутати підтримали внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» та виділення додатково 20 тисяч гривень для придбання комплекту меблів.

Ухвалено також рішення про дотримання законодавства у сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами, яким затверджено Пам’ятку щодо забезпечення дотримання основних вимог санітарного законодавства під час проведення робіт із пестицидами та агрохімікатами, яка буде розміщена на офіційному сайті громади. Вирішили також інформувати під особистий підпис орендарів та одноосібників про відповідальність за порушення Закону України «Про пестициди та агрохімікати», а відповідальність за виконання рішення покласти на старост Студениківської сільської ради.

Було затверджено Програму безоплатного відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Студениківської сільської територіальної громади та за певними категоріями захворювань на 2021-2023 роки.

Також розглянуто більше 100 земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь