ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 19.05.2021 08:36
Кількість переглядів: 454

АКТИ ПРИЙМАННЯ-ПЕРЕДАЧІ – ПІДПИСАНІ

Фото без опису

У Всесвітній день сімейного лікаря медики Студениківської громади отримали особливий подарунок – підписані акти приймання – передачі на дві наші Амбулаторії – у Пристромах та Переяславському.

На тристоронній зустрічі між підрядником, Департаментом регіонального розвитку та Студениківською громадою присутні, окрім гостей, менеджер із регіонального розвитку Віта Петрівна Козелецька, головний лікар громади Вікторія Анатоліївна Кормишева, старости сіл – Юрій Анатолійович Саєнок, Михайло Романович Ємельяненко, депутати від Пристромського округу Руслан Володимирович Смілий та Сергій Геннадійович Кириченко. Таке поважне представництво викликано особливими подіями: не кожного дня ми отримуємо новесенькі, за останніми вимогами збудовані Амбулаторії, аж цілих дві, та ще і з житлом для лікарів. Треба сказати, що епопея замість запланованих шести місяців продовжувалась майже два роки, але головне, що на «виході» маємо такі красуні. Кожен закапелочок, кожну кімнату представники громади оглядають прискіпливо, але підрядна організація до будівництва віднеслась добросовісно. Обидві Амбулаторії будуть опалюватись електрикою, встановлено також кондиціонери та новітній застосунок – рекуператор – система припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла. Вентиляційна установка очищає повітря, нормалізує мікроклімат, зменшує конденсат і навіть допомагає кондиціонеру, діючи із ним в унісон на охолодження чи нагрів повітря..

Фото без опису

Також приміщення має протипожежну сигналізацію, водозабезпечння, автономну каналізацію, датчики руху, кілька санвузлів, один із них для маломобільних груп населення, окремо дві житлові кімнати та кухню для сімейного лікаря, вікна металопластикові енергоємні, стіни утеплені мінеральною ватою. Також завезені меблі: кушетки, стільці, тумбочки, робочі столи лікарів, скляні столики для інструментів. Будуть також сумки для фельдшерів, глюкометри, кардіографи, тонометри, фонендоскопи, пульсоксиметри, ростоміри, малюкові ваги, обладнання для очного лікаря, металеві шафи, холодильники двох видів - для зберігання вакцин та ліків і навіть для медика села Переяславське найновіше досягнення – електроскутер.

Фото без опису

До запуску у дію доведеться ще зачекати. Якщо у Переяславському про підключення електроенергії потурбувалися завчасно, то Пристроми, які приєднались до громади нещодавно, ще мають пройти цю процедуру, до її прискорення підключаться і медпрацівники і старости сіл. За будівельниками залишилися ще деякі недоробки: потрібно замінити два скла, які вже ухитрилися розбити, у Пристромах ліквідувати джерело підтікання та скласти деякі меблі та металеві шафи.

Ми щасливі, що наша первинка поповниться такими двома чудовими закладами і щиро вітаємо наших сімейних лікарів зі святом! Нині вони не тільки на передньому краї боротьби із корона вірусом, вони наші янголи- охоронці на шляху до здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь