У «МАЛЯТКУ» ВИПУСКНИЙ

Дата: 28.05.2021 12:36
Кількість переглядів: 480

У «МАЛЯТКУ» ВИПУСКНИЙ

Фото без опису

У дитячому садочку «Малятко» - знаменна подія. Сьогодні 18 дошкільнят закінчують свою першу науку. У вересні до школи вони прийдуть уже зовсім іншими, а поки що вони радіють повітряним кулькам, можливості побачитися всім разом і чудовим святковим сукенкам та сорочечкам, які любовно приготували батьки до свята. Зазвичай у цьому залі ніде яблуку впасти, але карантинні умови наклали свій відбиток і сьогодні на випускному у закладі тільки один із батьків і всі завбачливо заходять у бахилах.

Фото без опису

Поки винуватці свята репетирують, відпрацьовують останні нюанси перед святом – мами фотографуються, бо це і їх свято. Вони йшли до цього шість років і це були непрості роки від перших кроків до сьогоднішнього:я сам, мамо.

Фото без опису

Передчуття чогось щемкого витає у повітрі і ось урочиста мить і красиві дівчатка і серйозні хлопчики ідуть східцями до актової зали. Уже тут починається справжнє дійство.

Фото без опису

Малеча прощається із садочком і готується до школи: демонструє свою винахідливість, вчиться складати портфель, діти декламують, співають і танцюють, дарують квіти улюбленим вихователям і працівникам і врешті отримують дипломи. Директор «Малятка» Наталія Тарасенко тепло і зворушливо вітає дітей із закінченням етапу раннього дитинства, а малюки отримують запевнення в любові. Танець прощання із садочком і під стелю злітають барвисті кульки. Щиро вітаємо малечу зі святом і бажаємо чудової подорожі до країни знань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь