ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 01.06.2021 10:36
Кількість переглядів: 390

Шановна громадо!

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з Днем захисту дітей. Радість кожного дому, ясне сонечко посеред похмурих днів, сяйво дитячої посмішки, нескінченні витівки, безмежна любов і відчуття щастя життя – усе це наші діти. Водночас – це привід замислитись, чи все ми зробили, аби дитинство наших дітей було щасливим. Студениківська громада віднедавна ухвалила рішення про виділення 20 тисяч гривень кожному малюку, який з’явився на світ, ми зустрінемо його разом із батьками і оточимо підтримкою і турботою. Дитячі дошкільні заклади готові прийняти малюків у свої обійми. Наразі завершується ремонт садочка у селі Переяславське.

Фото без опису

Маємо результати тендеру і готові розпочати термомодернізацію дошкільного закладу «Малятко» у Студениках, завершуємо роботи по обладнанню кухні опорного закладу, яка згодом готуватиме смачну і корисну їжу для всіх школяриків. Ми придбали автобус для учнів Семенівської школи.

Фото без опису

На новий щабель стає оснащення навчальних класів і кабінетів, вони отримують сучасне обладнання, мультимедійні дошки, проводимо якісний оптоволоконний Інтернет, на стадії завершення ці роботи по освітньому закладу села Соснова. Ще до приєднання до громади перекрито дах Пристромської школи, буде переобладнано опалення Семенівської школи. Очікуємо субвенцію по НУШ. Ми обладнали мультифункціональний та тренажерний майданчик для занять спортом в опорному закладі, міні футбольне поле у селі Переяславське. Цю роботу продовжуватимемо в інших школах. Підтримуємо і заохочуємо гурткову роботу, дитячі колективи дають можливість творчо розвиватися нашим дітям і пишатися успіхами їх вихованців. Ми розпочали будівництво великого інфраструктурного об’єкта, який стане центром спорту у громаді. Щорічно кращим учням громади виплачується стипендія. Загалом у бюджеті громади понад сорок відсотків – це асигнування на освіту. Саме це я називаю захистом дитинства. Щиро бажаю, щоб зусилля громади, депутатського корпусу, членів виконкому, виконавчого апарату, освітян були плідними і допомогли зробити дитинство наших наймолодших жителів щасливим і затишним. Сьогодні у школах громади, у клубних закладах пройдуть точкові заходи, це обумовлено ситуацією із пандемією, але коли все це завершиться ми обов’язково влаштуємо великий дитячий фестиваль, щоб передружити всіх діток громади.

Фото без опису

Дорогі діти! Ви – наше майбутнє, заради вас ми готові жити і працювати. Щиро бажаємо вам рости здоровими і щасливими добре вчитися, здобувати знання, які згодом стануть основою для успішної кар’єри та заможного життя. Батькам бажаємо великих можливостей, які дозволять забезпечити нашим дітям гарні умови для зростання. А громада зробить усе, щоб дитинство було захищеним!

Фото без опису

Щиро ваша – Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь