ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ. ПРИСТРОМИ

Дата: 02.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 235

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ У ПРИСТРОМАХ

Прийом голови Студениківської ТГ Марії Лях у Пристромах був насичений подіями і зустрічами.

Фото без опису

Одна із поважних жительок – Ольга Артемівна Куліш скаржилася, що її садиба, розташована на повороті, постійно страждає від необачності водіїв: неодноразово вони руйнували огорожу. Разом із депутатами від округу Русланом Володимировичем Смілим, Сергієм Геннадійовичем Кириченком, старостою села Юрієм Анатолійовичем Саєнком Марія Олександрівна розібралася із питанням на місці. Вирішили звернутися до дорожніх служб та домогтися встановлення попереджувальних знаків. Марія Олександрівна поспілкувалася із Ольгою Артемівною. Бабуся пишається дітьми та онуками, кохається у квітах і очікує відкриття нової Амбулаторії поблизу від дому.

Також були питання щодо відшкодування витрат на проїзд інвалідам війни та чорнобильцям, їх Марія Олександрівна доручила роз’яснити спеціалістам із соціального захисту.

Із питанням виділення землі для сина, учасника АТО, звернувся інший заявник, голова громади пообіцяла всіляко сприяти виділенню земельної ділянки.

Марія Олександрівна провела зустріч із працівниками культури села, обговорили питання планування роботи та графіка роботи клубного закладу.

Далі разом із поліцейським офіцером громади відвідали заклади торгівлі у центрі села і на чорнобильському масиві, поспілкувалися із працівниками з питань розливу спиртних напоїв, так як жителі неодноразово телефонували зі скаргами. Пізніше Марія Олександрівна зустрілася із власницею магазинів щодо цього питання. Поліцейський офіцер громади Руслан Іванович Хоменко також взяв на контроль «розливайки» на дому.

Фото без опису

У освітньому закладі села Марія Олександрівна поспілкувалася із педагогічним колективом, обговорила нагальні питання роботи. Зокрема тут же ухвалено рішення про виділення коштів на придбання матеріалів для ремонту класної кімнати майбутніх першокласників.

Стеля буде зашита гіпсокартоном, стіни перефарбовані і зроблено ремонт, усі матеріали придбає громада, а ремонт зроблять своїми силами. Робоче місце вчителя буде придбано за рахунок освітньої субвенції із державного бюджету. Тут-таки Марія Олександрівна поспілкувалась із керівником фінвідділу щодо наявних коштів, а десант від Пристром вирушив на замовлення матеріалів.

І найголовніше, чим вразила школа – це малюнки на стінах авторства заступника директора з навчально-виховної роботи Ольги Володимирівни Дубіської. Просто дивовижно, як змінюється світ навколо від живопису справжнього майстра! Марія Олександрівна відразу запросила Ольгу Володимирівну створити подібну красу на стінах їдальні опорного закладу.

Фото без опису

«Дуже хочеться, щоб усі питання, із якими звернулися сьогодні представники бюджетної сфери, були опрацьовані та внесені до Стратегії розвитку громади, бо саме вона є дорожньою картою нашого руху, ми повинні подбати, щоб найвагоміше було зроблено сьогодні, не таке важливе – завтра, адже все одночасно зробити не можливо», - зазначила Марія Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь