ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 04.06.2021 15:52
Кількість переглядів: 355

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО РОЗПОЧАТО

«Будівництво стадіону у селі Переяславське справді велике і не тільки тому, що це найбільший проект за всю історію Студениківської ТГ, але і тому, що належить до переліку об’єктів Президентської програми «Велике будівництво». Проект входить до Стратегії розвитку Київської області та Стратегії сталого розвитку Студениківської об’єднаної територіальної громади на 2019-2026 роки.

У 2019 році  Студениківською сільською радою за рахунок коштів місцевого бюджету розроблено проектно-кошторисну документацію вартістю 84,672 тис. грн.

Загальна вартість будівництва становить 14 643 327, 00 гривень.

На самому початку будівельних робіт ми зіткнулися із певними труднощами через розміщення газових мереж якраз у місці будівництва. Я вдячна керівництву Переяслав-Хмельницького відділення АТ "Київоблгаз" та особисто начальнику Анатолію Віталійовичу Зуєвичу за оперативність у вирішенні проблеми. Трубопроводи низького та середнього тиску належать Переяславському ЕКХП та приватній особі. Велике спасибі нашому найбільшому бюджетоутворюючому підприємству – Групі компаній «Нива Переяславщини», до складу якої входить ЕКХП, та особисто власнику компанії Олександру Олексійовичу Мостіпану, за значну допомогу у забезпеченні цих робіт. Зокрема, вартість робіт складає більше 300 тисяч гривень. Радує, що громада у особі керівництва компанії має надійного партнера і ми не залишаємося наодинці із проблемами.

Сьогодні у селі Переяславське тривають земляні роботи, Сподіваємось, що погодні умови не завадять підрядникам завершити роботи уже до осені», - зазначає Марія Олександрівна.

На майбутньому стадіоні кипить робота, зроблено необхідну розмітку, ведеться точне вирівнювання території, працює техніка і люди, а картинка змінюється щоденно. Тому ми щотижнево розповідатимемо про зміни на будівельному майданчику


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь