КУЛЬТУРА

Дата: 11.06.2021 16:12
Кількість переглядів: 656

ТВОРЧІСТЬ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ

Нова карантинна реальність справжній творчій особистості диктує не обмеження, а дарує новий погляд на речі. От і наші земляки знайшли застосування своїм умінням і вільному часу, який несподівано з’явився. Вони вирішили зайнятись живописом. Новий вид мистецтва – живопис за номерами - завойовує все більшу популярність у світі. Нині за мольбертом можна уявити будь-кого. Це не тільки спосіб втілити на полотні свої фантазії, але і своєрідний релакс і чудовий спосіб розслабитись та підготувати друзям подарунок, виготовлений своїми руками.

Чудове видовище – усі ці квіти, котики, пейзажі, натюрморти, вишивки, які всі разом запрошують вас на нову виставку – творчість наших земляків, яка з понеділка розпочне свою роботу у Студениківському Будинку культури. Організатор виставки - Зоя Романівна Тимченко, очільниця культури громади, запрошує також майстринь вишивальниць, художниць та умільців надати можливість насолодитися творіннями умілих рук та палкої уяви усіх жителів громади. Свої живописні картини виставляє Ольга Василівна Бочкевич, учасниця співочого колективу «Дівчата з Левади».

Вишиті картини від Марії Іванівни Чайки. А їй вони дістались в спадок, коли купили хату у господині Галини Макидон. Заходьте на виставку, діліться емоціями. Адже всім відомо, що радість, розділена із іншими подвоюється, а творчість від милування нею повертається ще більшим натхненням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь