ВІТАННЯ

Дата: 18.06.2021 14:14
Кількість переглядів: 227

ТИМ, ХТО СТОЇТЬ НА СТОРОЖІ ЖИТТЯ

Шановні медичні працівники!

Ці погожі червневі дні – чудова нагода подякувати вам за працю. Від найпершого дня життя і до останнього подиху ви стоїте поруч, ви допомагаєте, радите, підтримуєте, вболіваєте. Ви – рятуєте життя! Лікарі, медсестри, молодший медичний персонал, водії, працівники екстреної медицини, ветерани медичної галузі, наші улюблені сільські медики, вашими руками цей світ врятований, вашими серцями зігріті наші найважчі дні, вашими зусиллями подовжується життя.

Прийміть найщиріші вітання від усіх жителів громади. Ми високо цінуємо вашу працю, ми вдячні за непросту і благородну роботу, ми просимо у Бога здоров’я і щастя усім працівникам медицини громади.

Наша медицина ще зовсім юна, ще три роки тому ніхто навіть не мріяв про все те, що маємо сьогодні. Ми сміливо можемо сказати, що громада має повноправну первинну мережу охорони здоров’я. Кожного року діагностична база лікарських закладів поповнюється новими приладами і обладнанням. Цей рік взагалі стане роком введення у експлуатацію двох новеньких Амбулаторій у селах Переяславське та Пристроми. До нашої родини доєдналися чотири медичні заклади у селах Семенівка, Пристроми, Леляки та Строкова, ряди медпрацівників поповнились лікарями у селах Пристроми та Соснова. Залишилися кілька тижнів до відкриття стоматологічної служби у селі Козлів. Ми запровадили програму для лікарів, які прийшли на роботу в громаду із виплатою 50 тисяч гривень для підтримки медиків. Завдяки спільним зусиллям змогли відновити у громаді роботу Пункту базування екстреної медичної допомоги із обслуговуванням невідкладних викликів. У непрості місяці боротьби із коронавірусною інфекцією медики стояли на варті здоров’я і життя мешканців громади. Водночас Студениківська громада є співвласником Комунального некомерційного підприємства «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», тільки у цьому році на утримання закладу громада виділила більше 500 тисяч гривень, щоб надати можливість жителям лікуватися на вторинному рівні. Усе це заради якісного і щасливого життя мешканців громади.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія медичного працівника завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородство і професіоналізм.

Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію.

За дорученням громади, депутатського корпусу, виконкому та виконавчого апарату з нагоди свята хочу низько вклонитись усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир!Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!

З повагою голова Студениківської ТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь