ВІТАННЯ

Дата: 05.07.2021 17:30
Кількість переглядів: 774

ТИМ, ХТО ЗАХИЩАЄ НАШ СПОКІЙ

Фото без опису

Вчора, 4 липня, українські поліцейські відзначили своє професійне свято – День поліції України. Національній поліції України цього дня виповнилося 6 років.

Сьогодні на центральній площі Переяслава відбулись урочистості з нагоди професійного свята. В урочистих заходах взяла участь голова Студениківської ТГ Марія Олександрівна Лях.

Посадовці побажали всім присутнім миру та злагоди, міцного здоров'я, невичерпних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі!

Фото без опису

Вітаючи захисників правопорядку зі святом Марія Олександрівна зазначила: "Завдяки сумлінному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та підтримці з боку суспільства ви з честю виконуєте поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку. Глибоко переконана, що Ваша відданість справі, високий професіоналізм та повна самовіддача будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту мешканців нашої громади.

З нагоди Дня Національної поліції України, прийміть найщиріші вітання від Студениківської громади усім, хто забезпечує роботу підрозділів! Висловлюю щиру вдячність за нелегку працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті.

Впевнена, що ви будете робити усе від Вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення. Майже рік працює у громаді дільничний офіцер, маємо тісну співпрацю із Національною поліцією, розуміємо напруженість і складність цієї роботи, тому ми готові підтримати поліцейських, створити їм умови для роботи, аби вони могли забезпечити нам вищий ступінь захисту і безпеки"

Фото без опису

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, самовіддану працю в Національній поліції України та з нагоди Дня Національної поліції України почесними грамотами Студениківської сільської ради нагороджено кращих працівників відділу поліції:

Майора поліції, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Бориспільського районного управління - Хоменка Руслана Івановича.

Майора поліції, старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Бориспільського районного відділення – Середюка Павла Васильовича.

Лейтенанта поліції, слідчого слідчого відділення - Зозулю Івана Дмитровича

Марія Олександрівна подарувала правоохоронцям багатофункціональний пристрій, вручила грамоти та грошові винагороди від Студениківської громади.

Нехай у поліцейських буде якомога менше роботи, більше професійних досягнень, нехай міста і села будуть спокійними, а поліцейські живими і здоровими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь