ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 09.07.2021 15:11
Кількість переглядів: 751

У ПРИСТРОМАХ ОБЛАШТУВАЛИ ВЛАСНИЙ ПЛЯЖ

Поки хтось бідкається, що нікуди дітям до річки сходити та чекає може знайдуться добрі люди й щось зроблять, інші – беруться до справи всі разом і дивись – красується новий пляж. Така практика у Студениківській громаді уже була по селу Соснівка, де за справу взялися небайдужі жителі, у селі Соснова, де допомога в облаштуванні пляжу надійшла від місцевого господарства та депутата обласної ради Юрія Павлушка.

Фото без опису

Отож у Пристромах староста Юрій Анатолійович Саєнок організував молодих людей і вони взялися розчищати чудовий берег річки Трубіж. Раніше тут було місце відпочинку, але з роками заросло очеретом так, що до води годі дістатися. Тому молодь, що відгукнулася на заклик старости, дружно взялася до справи. Весь очерет викосили й виносили на берег. Вийшло не мало не багато – повнісінька машина. Потім самі спробували скупатись і вирішили, що пісочок на березі не завадив би. Звернулися до знаного мецената села Сергія Івановича Барабаша, очільника «Укрпромпостач -95», він допоміг із транспортом, вивезли цілу машину очерету, допоміг вирівняти берег. Кілька годин роботи трактора та Маніту і берег чистий та рівний, та ще й завезли пісок.

Фото без опису

Нині пляж готовий приймати відпочивальників. Берег розчищений, вхід у річку плавний, дно піщане, водичка прохолодна і чекає усіх, хто її любить.

У нас лише кілька застережень: вода не любить жартів, тому жодного алкоголю, якщо ви збираєтесь плавати; не плавайте наодинці, особливо, якщо не впевнені у своїх силах; купаючись у незнайомому місці не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою; особливо слідкуйте за дітьми – не спускайте з них очей ні на мить; переохолодження – головна причина трагічних випадків.

Фото без опису

Бажаємо вам приємного відпочинку на воді. Керівництво громади та староста дякує небайдужим жителям села Пристроми за активну участь у облаштуванні берега річки, особлива подяка місцевому господарству та його керівнику Сергію Івановичу Барабашу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь