ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 22.07.2021 15:03
Кількість переглядів: 455

ЯК СПРАВИ, «МАЛЯТКО»?

Фото без опису

У дошкільному закладі села Студеники триває термомодернізація будівлі. З часу нашого останнього репортажу тут багато чого змінилося. Утеплено фундамент будівлі, облаштовано відмостку, зроблено східці до вхідних груп. Частину величезних вікон, які пропускали тепло, заклали тридцятикілограмовими блоками пінобетону, залишивши у спальнях невеликі вікна зі створами, що відкриваються. 16 вікон уже замінили на енергоощадні, решту ще чекають від поставщиків.

Фото без опису

Загалом вартість термомодернізації будівлі становить майже 7 мільйонів гривень, частину цих коштів перераховано із бюджету громади, решта із державних коштів, бо здійснюється облаштування за програмою Президента України «Велике будівництво». Контроль за ходом будівельних робіт веде окрім технічного нагляду керівництво області та Бориспільського району, зокрема і голова Бориспільської РДА Руслан Олексійович Дяченко, який вчора ознайомився із ходом реконструкції.

Фото без опису

«Роботою підрядної організації ТОВ "АСТОН ЛЮКС" ми задоволені. Завдання виконуються якісно і вчасно. Щойно завершила свою частину робіт одна бригада, як на зміну їй повинні приїхати дві бригади покрівельників. Роботу дошкільного закладу ми не припиняли, але з першого серпня це доведеться зробити, коли працівники перейдуть до заміни даху. Сподіваємось, що ввесь комплекс робіт буде завершено до жовтня, все залежить від фінансування. Свою частину у вартості цих робіт громада уже перерахувала – 1 мільйон 413 тисяч гривень, або 15 % від вартості утеплення», - зазначаю голова ТГ Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь