СПІВПРАЦЯ

Дата: 23.07.2021 15:10
Кількість переглядів: 368

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ

Фото без опису

Нещодавно один із найбільших землевласників України МХП у рамках свого благодійного проєкту «МХП – Громаді» розпочав Конкурс мікро-грантів, в якому співфінансуються екологічні та соціальні проекти місцевих жителів, ОТГ та сільрад. Переможці конкурсу отримують гранти у розмірі 50 000 грн. Загальнонаціональний конкурс носить назву "Час діяти, Україно!". Жителі та старости сіл громади долучилися до участі у конкурсі і запропонували власні соціальні проекти, які потребують фінансування. Всього із громади було 4 такі проекти. Благодійний фонд МХП обрав для реалізації один із них. Цей проект подала староста села Семенівка Валентина Михайлівна Жеребко.

«Ми описали суть проблеми і обґрунтували необхідність її вирішення, бо вже давно хотіли, щоб наші діти мали якомога більше можливостей для творчого розвитку. Мріємо, аби у Семенівці була власна хореографічна студія, або хоча б хореографічний клас. Хореографа вже маємо, проблема тільки у відповідно організованому приміщенні. Його знайшли у Будинку культури, перенісши у іншу кімнату бібліотеку», - зазначає Валентина Михайлівна.

Фото без опису

Сьогодні Студениківська громада підписала Меморандум про співпрацю з МХП по проекту на капітальний ремонт хореографічного класу в Семенівському БК. Відповідно до нього Семенівка отримає 50 тисяч гривень для проведення цих робіт.

«Ми вдячні всім меценатам, благодійникам, активним громадянам, старостам за небайдужість і готові активно підтримувати будь-яку ініціативу, яке піде на користь жителям. Сподіваємось, що таке велике підприємство, як МХП, ще не раз працюватиме з громадою, завдяки Меморандуму», - зазначила голова громади Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь