ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 31.07.2021 11:40
Кількість переглядів: 1042

В ГРОМАДІ З’ЯВИТЬСЯ АКТИВНИЙ ПАРК

Фото без опису

У рамках акції Президента України «Здорова Україна» у Студениківській громаді розпочато облаштування активного парку. Таким чином втілюється в життя нова президентська програму "Здорова Україна". Програма має амбітну мету збільшити тривалість життя українців, а для цього необхідно, щоб кожен мав доступ до занять спортом. У цьому і полягає концепція активних парків, Нові "активні парки" не передбачають жодної попередньої фізичної підготовки та складаються із турніків, брусів, перекладини, шведської стінки, лави для динамічних вправ.

'Фото без опису

Кожен відвідувач парку за допомогою смартфона може сканувати QR-код, розміщений поруч з елементом, та обрати рівень складності вправ (новачок, середній, профі), що відкриється на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальним тренером, спрямоване на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість. На локації можна проводити руханки, майстер-класи, заняття з фітнесу. Подібний набір спорядження можна також використати для занять воркаутом чи для підтримання тіла у належній фізичній формі.

Фото без опису

«Ми з радістю погодились на пропозицію Департаменту фізичної культури та спорту КОДА щодо участі у цій Президентській програмі. Наша громада обрана, бо жодного разу ми не відмовились від участі у проектах на дольовій участі і свої зобов’язання завжди виконували своєчасно і в повному обсязі. Після відкриття та освоєння активного парку, готові встановити таке спорядження у кожному селі громади», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Встановлюють майданчик працівники КП "Господар".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь