ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 04.08.2021 11:37
Кількість переглядів: 201

ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК У ПРИСТРОМАХ

Фото без опису

Маленькими кроками просуваємось до встановлення майданчиків у кожному селі громади. За цей час ми встановили майданчики у Сомковій Долині, Студениках(старе село), Сосновій, Переяславському. Нещодавно новий майданчик з’явився у селі Пристроми. Розташування вибирали депутати, староста села та актив. Місце обрано зовсім не випадково, поруч із закладом культури. Жителі села мають на нього великі плани: в майбутньому тут повинен бути розбитий невеличкий сквер, допомогу у підборі дерев пообіцяло місцеве господарство «Укрпромпочстач», яке має значний досвід співпраці із ландшафтними дизайнерами.

Фото без опису

Малеча не нарадується гойдалками, гіркою, шведською стінкою та іншим спорядженням. Дорослі також потурбувалися про імпровізовані пісочниці, а місцеве господарство завезло два газони піску та придбало дві лавочки, щоб матусі могли відпочити, поки дітвора грається. До вибору самого спорядження підходили із практичної точки зору, щоб воно було міцним і надійним. Вартість майданчика понад 53 тисячі гривень.

Фото без опису

«Літо – пора канікул, тому у селі багато дітвори, Майданчику безумовного зраділи, перші дні збиралися цілими вулицями. Тепер вони його вже освоїли і ми дуже сподіваємось, що дорослі діти шануватимуть громадське майно. А громаді спасибі за нове місце відпочинку», - зазначає староста села Пристроми Юрій Анатолійович Саєнок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь