МЕДИЦИНА

Дата: 05.08.2021 11:40
Кількість переглядів: 240

ДЯКУЄМО ЗА СПІВПРАЦЮ!

Фото без опису

«Більше ніж трирічний досвід роботи громади доводить, що гасло «Разом зможемо все!» обране нами не даремно, і сьогодні ми маємо зайвий привід подякувати за співпрацю: цього разу благодійникам. Саме завдяки співпраці із сільськогосподарськими підприємствами втілено багато проектів корисних для мешканців. Ми щиро вдячні підприємству «Укрпромпостач -95» із села Пристроми за постійну підтримку і активну участь у благоустрої території населеного пункту, дякуємо ПП «Соснова» за облаштування доріжок парку у селі, Групі компаній «Нива Переяславщини» за капіталовкладення у підготовку до будівництва стадіону у селі Переяславське та стоматологію у селі Козлів. Нині маємо привід подякувати Благодійному фонду «МХП – Громаді» та підприємству Агро С, які втілили у селі Семенівка один зі своїх проектів – «Лікар для села». Сьогодні жителі можуть прийти до Амбулаторії на прийом до вузьких спеціалістів і отримати консультації та рекомендації. Для села це надзвичайно цінно, особливо напередодні очікуваного наступу коронавірусу «Дельта», - зазначає голова Студениківської ТГ Марія Лях.

Фото без опису

У Амбулаторії Семенівки справжній аншлаг: жителі спішать на прийом, бо тут є і окулісти із спеціальним обладнанням для перевірки зору, і жіночий лікар, і терапевт, і хірург, і невролог, і ендокринолог; лаборант та УЗД. і навіть дерматолог. Усі висококваліфіковані спеціалісти, бо Баришівська вторинка співпрацює із багатьма столичними медзакладами, зокрема із кафедрами медуніверситету імені О.Богомольця, так що у семенівців є можливість потрапити на прийом навіть до кандидатів медичних наук завдяки проекту «Агро С».

Паралельно голова громади поспілкувалася із жителями та лікарями, обговорила подальшу співпрацю із представниками благодійного фонду МХП.

Щиро дякуємо меценатам за реалізацію корисного проекту, а жителям зичимо доброго здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь