СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 16.08.2021 11:47
Кількість переглядів: 207

ЯК ПРИСТРОМИ ДЕНЬ СЕЛА СВЯТКУВАЛИ

День села у Пристромах 14 серпня справді був грандіозним і неповторним. «Святкуймо разом», - закликали плакати на сцені, і до заклику приєдналися всі – від найменших до найповажніших. Доклали рук дорослі до того, щоб малечу почувалася на святі, як у парку атракціонів. Тут були і стрибки мало не до хмар, і машинки, якими можна керували навіть малечі,ростові ляльки, батути, аніматори, і бульбашкове шоу, де мильні бульбашки горіли всіма кольорами веселки, і велетенська надувна гірка, на яку навіть страшно глянути, а дітвора почувалася, як у себе вдома, а ще купа смаколиків: солодка вата, смачні бутерброди і напої. Аквагрим також багатьом прийшовся до смаку, так що мами ще довго відмивали із дитячих щічок звіряток, квіти, і всіляке святочне малюваннячко.

Не бракувало гостей, як жителів села Пристроми, що нині мешкають деінде, так і представників влади, мистецьких та фольклорних колективів. Навіть сцена була встановлена на території школи якнайсправжнісінька. Дивували місцеві народні колективи «Вербиченька» та «Червона калина», самодіяльний вокальний колектив зі Студеників «Дівчата з Левади», окрема програма була від школяриків, але найбільше оплесків дісталося хореографічному колективу вихованців дитячого садочка «Малятко», які до свята рідного села підготували таночки. Захоплені глядачі вітали вокальні виступи юних артистів - Вікторії Фещук, Дарини Свиридон, підспівували пісням Світлани Рабченко, шквал оплесків зірвала очільниця культури громади Зоя Тимченко, заслужений діяч естрадного мистецтва України. Навіть оперне мистецтво від родини Володимира та Олени Раєвських було зрозуміле і близьке слухачам – землякам.

Добра і щастя, заможного і мирного життя у рідній громаді бажала присутнім голова територіальної громади Марія Лях. Слова підтримки виражав очільник підприємства «СТЕЙКАГРО» Іван Васильович Забара , що завжди готовий прийти на допомогу Пристромам. Вітав земляків староста села Юрій Анатолійович Саєнок, який разом із депутатами від села та місцевим господарством «Укпромпостач» доклав немало зусиль до організації свята. А завершилося дійство частуванням усіх присутніх.

Зі святом вас, земляки, нехай рушниками стелиться життєва дорога, нехай добром і благополуччям повняться оселі і процвітає село Пристроми у дружній Студениківській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь