СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 18.08.2021 12:11
Кількість переглядів: 196

ВОСЬМИРІЧНА ЗБИРАЄ ВИПУСКНИКІВ

Хоча восьмирічної школи у селі Сомкова Долина вже давно немає, але учні, які тут вперше сіли за парти, навчилися читати і рахувати, зустріли тут своїх друзів і улюблених учителів – залишилися. Починаючи із 2008 року з ініціативи Михайла Івановича Шатуна випускники школи усіх років збираються разом, аби згадати шкільні роки. Вони розлетілися з рідного села по світах, хтось живе у сусідній громаді чи у столиці, хтось мешкає далеко від дому, але є один день у році, коли всі вони знову стають спільнотою і об’єднуються у одну шкільну родину. Це зустріч випускників і час повернутись у минуле. Чого тут тільки немає: радість зустрічі і давні спогади, розповіді про життя і легкий серпанок смутку.

Цьогоріч випускників вітав у рідному селі Михайло Іванович Шатун, земляки. Розважав гурт «Краяни» з Яготина, засновниця якого Ганна Григорівна Чорненька також випускниця восьмирічки. Земляки слухали задушевні пісні, проникливо звучали поетичні рядки одного із організаторів свята Віктора Макаровича Григоровича. Всього зібралося майже п'ятдесят випускників...

А ще із світлин фотовиставки дивились на сьогоднішніх поважних чоловіків та жінок зовсім юні школярики восьмирічної. Так дивиться із минулого пам’ять, щоб нагадати далеке шкільне дитинство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь