ЗВЕРНЕННЯ

Дата: 18.08.2021 12:37
Кількість переглядів: 264

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Вкотре звертаюсь до вас із проханням щодо вакцинації. Завдяки зниженню рівня захворюваності ми отримали можливість зітхнути із полегшенням, маємо можливість зібратися разом та відзначити величне свято нашої держави. Однак ситуація не така спокійна, як може здаватися на перший погляд. Вона все ще контрольованою, але рівень госпіталізації прискорюється і перевищує виписку на 25%. Навантаження на систему охорони здоров'я зростає.

Фото без опису

Наразі 19 із 25 регіонів України перебувають у фазі зростання захворюваності, при цьому 16 з них показують досить велике тижневе зростання рівня госпіталізації (від 18 до 80 осіб). Із загальної кількості захворілих за день більше половини госпіталізуються. Це ще раз підтверджує, що новий штам вірусу «Дельта» надзвичайно контактний і швидко розповсюджується, спричиняючи ускладнення із необхідністю перебування у стаціонарі.

За свідченням медиків жоден засіб, окрім вакцинації , не здатен полегшити перебіг хвороби. Це чудово розуміють люди в усьому світі. Особливо це суттєво для тих категорій працівників, що працюють у сфері обслуговування та контактують із великою кількістю людей. Саме вакцинація – гарантія роботи закладів соціальної сфери, освіти та торгівлі.

Наразі у громаді створено усі можливості для вакцинації: працює мобільна бригада, усі бажаючі мають доступ до вакцини, наш головний лікар особисто забирає вакцину та контролює використання, головне тільки бажання мешканців.

Коронавірус - це дуже важка інфекція, часто абсолютно непередбачувана.

Вона "вдаряє" не тільки по легенях, але і по інших органах і системах. Ми бачимо, що люди, які перехворіли на Covid-19, потім змушені спостерігатися у кардіолога, у психіатра. У них є ризик виникнення інсультів, інфарктів.

Це важке і небезпечне захворювання для самого пацієнта, для медичної системи і суспільства в цілому. Тому вакцинуватися потрібно обов'язково, як для себе особисто, так і для суспільного блага.

Я отримала першу дозу вакцини (Comirnaty/Pfizer-BioNTech), так невеликі побічні дії були, але це абсолютно не те, що реальна хвороба.

Дуже прошу вас використати всі можливості для захисту від хвороби. Якщо зараз можна уберегти себе зробивши маленьке щеплення, то чому цього не зробити?

Кожен із нас несе відповідальність не лише за себе особисто, а і за своїх батьків, родичів, близьких. Зробімо все можливе, щоб біди у родинах було менше.

З повагою голова Студениківської територіальної громади Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь