ВІТАННЯ

Дата: 01.09.2021 13:59
Кількість переглядів: 239

Дорогі друзі, шановна громадо!

Перше вересня воістину всенародне свято, завжди особливо урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Сьогодні у Студениківській громаді сіли за парти 578 школярів, 58 із них вперше переступили поріг школи. Ми дорослі, щиро вітаємо їх із початком нового етапу у житті.

Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою, саме школа – це перша сходинка, із якої починається широкий і світлий шлях до вершини. У школі закладаються основи знань. Звідси бере початок нескінченне джерело відкриттів, тут формується любов до України, повага до своєї малої Батьківщини, тут зростає наше майбутнє! Це перші кроки до науки і перші труднощі на шляху до її освоєння. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

Шкільне дитинство швидкоплинне. Не встигнете й помітити, як ми усі разом будемо вітати вас із завершенням шкільних років, з отриманням атестатів. А зараз ваш щасливий учнівський шлях тільки розпочинається. На цьому шляху ми обіцяємо вам свою підтримку любов’ю, порадами, власним досвідом. Ми щиро віримо у ваші таланти та здібності, завдяки яким ви обов’язково досягнете значних успіхів. Бажаємо усім вам отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання. Ми будемо пишатися вами від усього серця. Вітаємо вас із початком шкільного шляху. Хай вам щастить!

Щиро вітаю батьків із початком нового навчального року, бажаю, щоб усі діти отримали чудові знання, поменше турбували батьків низькими оцінками і приносили у родину виключно приємні емоції.

Малюкам бажаю бути старанними і слухняними, випускникам - щоб їх останній шкільний рік став яскравим і незабутнім, а Вам, шановні вчителі, - здоров'я, терпіння і взаєморозуміння з учнями. Нехай весь навчальний рік буде добрим і успішним для кожного з Вас! В добру путь за знаннями!

З повагою, голова Студениківської територіальної громади Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь