ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 01.09.2021 14:03
Кількість переглядів: 332

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ТГ МАРІЇ ЛЯХ ЩОДО ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ

Фото без опису

Шановна громадо!

Всім вам відома вкрай критична ситуація щодо енергозабезпечення населених пунктів громади. На жаль, численні звернення керівництва громади та мої особисто до керуючої компанії залишаються без уваги. Також неодноразово зверталися окремі депутати, в тому числі і через обласні ЗМІ. Наразі готується колективне звернення від депутатського корпусу до всіх інстанцій, що можуть вплинути на ДТЕК, яке буде підтримане найближчої сесією сільської ради.

Тепер щодо ситуації: проблеми із електропостачанням пов’язані зі зношеністю електроліній та із значною протяжністю (більше 10 кілометрів) від Студеників через Козлів і до села Переяславське. Такої ж довжини і інші лінії, що сполучають села громади. Найчастішою причиною відключень електроенергії є аварії, викликані пошкодженням від гілля дерев, що нависають на дроти, тому для їх усунення слід своєчасно чистити посадки вздовж ліній. Щойно виникає пошкодження, для його ліквідації вимикають усю лінію, тому світла немає у всіх селах по протяжності ліній. Аварійні відключення також співпадають із плановим технічним обслуговуванням, тому електроенергії немає такий тривалий час. Саме навислі гілки  енергетики приводять, як основну причину частих відключень. 

Роботу із розчистки ліній повинна здійснювати енергогенеруюча компанія, але у неї для цього немає ані людських, ані матеріальних ресурсів. Монополіст не зацікавлений вкладати кошти у такий вид робіт. Вплинути на нього може лише наша спільна робота. Ви, як споживачі, повинні звернутися до компанії ДТЕК із листом. Лист може бути надісланий на електронну адресу чи поштою. Адреса у реквізитах листа. Прохання підтримати наше звернення та направити листи, вказавши прізвище, ім’я по-батькові (власника, який уклав договір на електропостачання), повну адресу та особовий рахунок зі сплати за електроенергію, який отримали при укладанні договору. Зразок листа наводимо нижче.

ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі»

04136, м. Київ, вул. Стеценка, 1а

e-mail: kanc@koe.com.ua

від __________________ПІП

адреса:__________________

о/р №___________________

ЗАЯВА

У зв’язку з тривалими та частими відключеннями ПЛ-10кВ №227, яка заживлена від ПС 110/10 «Н. ЖОВТНЕВА», с. Студеники Бориспільського району, Київської області прошу провести розчистку повітряної лінії від гілля дерев.

Про результати розгляду даного звернення прошу поінформувати на мою поштову адресу в передбачені законом строки.

«__» вересня 2021 р _________________ ПІП

(підпис)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь