ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 21.09.2021 10:33
Кількість переглядів: 359

У Студениках відкрили «Активний парк»

Фото без опису

 

 Мета проекту залучити до занять спортом якомога ширше коло учасників. Створено об’єкт за загальнонаціональною програмою «Здорова Україна», яку ініціював Президент Володимир Зеленський, вона покликана зробити здоровий спосіб життя частиною українського менталітету. Фінансувалося виготовлення встановлення та активізація спорядження із місцевого бюджету, вартість його 40 тисяч гривень. Локацію для спортивного об’єкта обирали ініціатори Програми – Офіс Президента. Наразі подібні майданчики облаштовуються по всій Україні, у великих містах та центрах громад. Президент назвав основну мету програми: «Українці мають жити довше».

За його словами, програма має кілька складових, перша з яких – це модель здорової школи.

«Це – вісім компонентів задля зміцнення здоров’я та імунітету всіх учнів усіх шкіл на всій території нашої країни», - зауважив Президент, уточнивши, що передбачається нова концепція уроків фізкультури, реформа шкільного харчування, популяризація спортивних секцій і гуртків, масових занять спортом».

Соціальний проект “ Активні парки — локації здорової України ” - один із таких компонентів, він має на меті популяризацію здорового способу життя та надання можливості займатись спортом без сторонньої допомоги. Обов’язковою умовою є облаштування цього обладнання QR-кодом, аби кожен охочий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відеоуроки з вправами різного рівня складності. Це дозволить кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

Фото без опису

З відкриттям громаду вітав начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв. І не просто вітав, а зіграв з активною молоддю громади в гру під назвою "Боча", вручив призи та сумку з купою інвентарю для роботи координатора (каремати, скакалки, м'ячі , координаційна стрічка, набори для гри в "Бочу" та "Спідмінтон", фітнес-резинки та бумеранг).

Щиро радіємо, що в нашій громаді відтепер повноцінно запрацює соціальний проект "Активні парки - локації здорової України"!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь