ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 29.09.2021 16:45
Кількість переглядів: 331

АДМІНПРИМІЩЕННЯ МОДЕРНІЗУЄТЬСЯ

Фото без опису

«Одним із завдань децентралізації і створення громади є надання можливостей доступу якомога ширшому колу жителів до якісних і професійних соціальних послуг. Тому основні соціальні заклади на селі: поштове відділення, медичний заклад, заклад культури, адмінприміщення старостату повинні бути доглянуті, забезпечені теплом і зручні для перебування людей. Звичайно, і ми, і жителі села хочуть все і відразу, але так не буває, тому робимо конкретні кроки до створення пристойних умов у кожному населеному пункті.

Цього разу хочу сказати про Сомкову Долину. Приміщення закладу культури ми відремонтували і провели опалення у попередні роки, а от адмінприміщення старостату, де розташовані вище перелічені соціальні установи, перебуває у аварійному стані, тому ми розпочали першу чергу модернізації, виконуємо основні види робіт, що збережуть і зміцнять будівлю», - коментує початок будівельних робіт голова Студениківської ТГ Марія Лях.  

Фото без опису

Отож стан справ наступний: найкраще із всього комплексу будівель виглядає приміщення старостату, найгірше – приміщення, де працює пошта. Справа у тому, що будівля дуже стара, дерев’яна, обкладена цеглою. Експертне обстеження виявило основну причину пошкоджень. Це пошкодження слухового вікна, через яке у будівлю просочувалась вода, що і викликало пошкодження.

Фото без опису

Ремонт буде проведений у дві черги. Перша черга включає у себе впровадження термінових заходів для конструктивного зміцнення будівлі. Зокрема, буде відремонтована вхідна група, облаштовано вимощення будівлі, щоб не дозволити підтікання ґрунтових вод, тріщини будуть з’єднані армованими швами, слухове вікно герметизоване, обладнано пандуси, відповідно до вимог доступності.  Загалом вартість робіт із модернізації 1, 8 мільйона гривень. Перша черга, яку проведуть цьогоріч – 270 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь