СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 08.10.2021 15:48
Кількість переглядів: 247

ВШАНОВУЮТЬ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Фото без опису

Сьогодні делегація Студениківської ТГ взяла участь у обласних урочистостях з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, які відбулись в Національному музеї-заповіднику “Битва за Київ у 1943 році”, що в Нових Петрівцях Вишгородського району. На вшануванні оборонців України були присутні очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін разом із першим заступником голови Київської облради Ярославом Добрянським і начальником Головного управління Нацполіції у Київській області Андрієм Нєбитовим. Вони привітали вояків з прийдешніми святами.

У концертній програмі до свята взяли участь колективи художньої самодіяльності Київщини, нашу громаду представляла очільниця культури заслужений діяч естрадного мистецтва Зоя Романівна Тимченко. Пісня «Молитва» у її виконанні так розчулила одну із солдатських матерів, що вона подарувала співачці пам’ятну відзнаку – монету на честь Василя Спіпака на псевдо «Міф», «співочого соловейка АТО», а губернатор вручив Диплом учасниці обласного фестивалю патріотичної пісні «Козацька Покрова».

Фото без опису

У Музею-заповіднику також презентувались патріотичні локації, які виставляв обласний центр творчості дітей та юнацтва Київщини, заклади профтехнічної освіти, поліція та обласний центр зайнятості. Таким чином розпочато цілу серію святкових заходів до Дня захисника України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь