ВІТАННЯ

Дата: 13.10.2021 16:01
Кількість переглядів: 201

З ВІРОЮ У МАЙБУТНЄ, З МОЛИТВОЮ ЗА КОЖНОГО

Фото без опису

Дорогі земляки!

14 жовтня – особливий день у історії села Студеники і нашої громади, саме він поклав початок її створення і по праву є Днем її народження, а територіальна громада відзначає в цей день свою четверту річницю! З цієї нагоди, від виконавчого комітету сільської ради, від її депутатського корпусу та від себе особисто, вітаю всіх зі святом!

Впродовж багатьох століть наша мала батьківщина була і залишається джерелом невичерпної духовної енергії та добра, служить домівкою нам та нашим дітям, надихає, стимулює на творчість, на щоденну працю задля майбутнього…

День громади - це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Це свято об’єднує усіх, кому дороге село - його вулиці, будівлі, сквери, мальовничі лісові галявини, священні для кожної родини місця, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції та боронив від ворога. Чотири роки своєї трудової діяльності, свого життя ми з вами присвятили розвитку та розбудові нашої такої ще юної сільської громади. У кожному дні її існування наші надії і сподівання, наші очікування і мрії про завтра. Всім нам хочеться, щоб вони неодмінно здійснилися. Сотні людей, кожен у своїй господі, на своєму робочому місці, у своїх звичних буденних діях так чи інакше впливає на наше спільне дітище. Усі ми з вами разом творимо наш спільний дім – сільську громаду. Усі досягнення, якими багата наша Студениківська громада, складаються з вашої щоденної праці, зусиль, знань і талантів, Я пишаюсь тим, що більше 40 років живу і докладаю зусиль до розвитку громади!

Затишні вулиці і уквітчані двори, ошатні сквери і спільно висаджені дерева, відновлена інфраструктура сіл і комфортні умови для жителів – це те, заради чого варто працювали!

Дякую всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов воєнне лихоліття і післявоєнні випробування, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Нині у громаді проживає 431 мешканець, який перейшов 80-літній рубіж! Низько вклоняємось силі їх духу, бажаємо щасливих весен і зим у колі родини.

Вітаю також молоде покоління, 821 дитину, тих, які визначатимуть долю нашої громади в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь здоровою, цілеспрямованою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.

Щиро вдячна за працю усім, хто працює у бюджетній сфері громади, дякую лікарям і вчителям, комунальникам і рятівникам, працівникам культури і дошкільних закладів, працівникам виконавчого апарату і депутатському корпусу, активістам і членам виконкому.

Особливі слова подяки хочу сказати нашим виробничим колективам, підприємствам, установам і організаціям, торговельним закладам, малому підприємництву і великому бізнесу. Усім, хто своєю активною працею наповнює казну громади. Ми шануємо вас, ми цінуємо вашу добропорядність і дякуємо за внесок у розбудову територіальної громади. Щиро зичимо нових можливостей для росту, стабільності і поступального руху вперед. Ваш успішний розвиток – це відрахування до бюджету, розвиток інфраструктури сіл і благополуччя родин працівників, мешканців громади.

День Покрови Пресвятої Богородиці і День громади почнеться із спільної молитви, щиро просимо у нашої Пречистої Покровительки доброго всім здоров’я, нових можливостей, щасливого життя, яскравих здобутків задля кожного жителя громади.

Нехай нас завжди об'єднує любов до рідного краю, небайдужість до його добробуту, адже кожен з нас своєю працею має розвивати громаду заради майбутнього наших дітей.

Бажаю, щоб з кожним роком громада, усі її села, розквітали і ставали гарнішими, щоб краще жилося їх мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашої громади завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину.

На жаль, цього року ми знову змушені святкувати у незвичних для нас умовах, умовах карантину, сподіваюсь, що така ситуація є тимчасовою і незабаром ми зможемо повернутися до звичного ритму життя та відзначатимемо ще не одне свято разом.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Нехай у громаді панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, спокій, любов та достаток!

А нашій любимій громаді - процвітання!

З повагою, голова Студениківської ТГ Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь