ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 05.11.2021 15:48
Кількість переглядів: 257

У ГРОМАДІ ЩЕ ОДИН АКТИВНИЙ ПАРК

Фото без опису

Холодна осіння погода зовсім не стане на заваді, якщо у вас є бажання працювати і мрія зробити життя земляків комфортнішим і здоровішим.

Зовсім нещодавно ми раділи відкриттю активного парку у Студениках, нині можемо порадіти за ще один населений пункт громади – Пристроми. Тут поруч із приміщенням клубу та нещодавно встановленим дитячим ігровим майданчиком облаштували обладнання для занять спортом, чергову спортивну локацію, призначену для людей різного віку. Наразі придбано обладнання, аналогічне як і у Студениках, а місцеве господарство Укрпромпостач допомогло його встановити, відповідно до вимог. Місце локації обрано не випадково, згодом тут планується «розбити» парк. Роботи із облаштування ще не завершені, залишилося встановити інтерактивні модулі, і це буде вже за кілька днів.

Спортивні локації було облаштовано за програмою Президента «Здорова Україна».

Фото без опису

Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої та рухової активності у місцях масового відпочинку.

Усі «Активні парки» мають стандартний набір елементів: «шведська» стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, сходинки, координаційна лінія, а також зона (вільний простір). Для зручності під час тренувань біля кожного елемента встановлено табличку з QR-кодом. Відсканувавши його можна провести заняття з онлайн-тренером, обравши бажаний рівень складності вправ.

Також для зручності відвідувачів частину організовано можуть відбуватись заняття із координатором парку. Заняття на свіжому повітрі якраз те, що допоможе активно протистояти захворюванням та зміцнити здоров’я у цей непростий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь